Vineri, 24 septembrie 2010, in Dirty Harry's Irish Pub a avut loc petrecerea aniversara Guinness, atitudinea tipic irlandeza a savuroasei beri negre fiind completata perfect prin acordurile celtic-rock ale trupei Blackbeers. Harry Callahan, zis si Dirty Harry, un inspector iesit din tipare, a pus la dispozitia petrecaretilor locatia si servirea fara cusur, iar Guinness a adus berea cu aroma unica de malt prajit si o trupa cu nume si melodii expresive: Blackbeers.

Inceputul petrecerii a fost marcat de ritmuri irlandeze cu influente vadite rock, insa pe masura ce sala de la subsolul pub-ului devenea mai neincapatoare si paharele cu Guinness se goleau cu repeziciune si rock-ul celtic a fost inlocuit usor de fluiere, mandoline si ritmuri mai domoale.

Cei mai indrazneti dintre petrecareti au putut fredona melodii irlandeze clasice alaturi de trupa Blackbeers, ajutandu-se de versurile care le-au fost oferite special de membrii echipei Dirty Harry's Irish Pub. Mixul dintre violoncel, bodhran (toba irlandeza) si chitara bass electroacustica au incantat invitatii prezenti la eveniment, marind astfel lista motivelor pentru care vor reveni in Dirty Harry's Irish Pub.

Chiar daca trupa a cantat aproape 3 ore, petrecerea a durat pana spre dimineata pentru ca meniul consistent din Dirty Harry's Irish Pub si savoarea berii Guinness le-au mers invitatilor at their Irish heart. Unchiul Arthur, asa cum a ramas in memoria prietenilor Arthur Guinness, s-ar fi simtit probabil ca acasa in atmosfera irlandeza din Dirty Harry's Irish Pub.

Dirty Harry's este Irish Pub-ul in care vrei sa vii cu prietenii! Deschis in primavara anului 2010, pe Str. Franceza, nr. 3, Bucuresti este conceput pe 3 niveluri tematice. Te asteapta atmosfera relaxata, inspirata din capodoperele black&white ale cinematografiei secolului trecut si un melanj de elemente specific irlandeze care insufla viata si dinamism locului. Selectia de bere este una variata, la fel si mancarea gata sa multumeasca pe cei mai gurmanzi petrecareti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.