Mica mica, dar e a mea - vorba reclamei. In acea rulota, exista bucatarie, un scaun, un pat, un dulap, o zona de depozitare si, cel mai important, un acoperis deasupra capului. Adica tot ceea ce-i trebuie unui tanar nonconformist ca sa se simta bine in orice calatorie, fara grija banilor pentru chirie.

Stim, pare putin ciudat sa afirmi ca poti construi o casa pe un scuter. E si mai ciudat cand auzi numele de Bufalino, care pare o combinatie intre bufon si arlechino. Dai aici nu e nimic de glumit, ci un concept cat se poate de serios. Vorbim de Art Lebedev, o companie care nu se mai opreste din inovat, asa ca lucrurile nu stau chiar pe nasuri rosii sau baloane colorate.

Rusii de la Art Lebedev s-au extins de la tastaturi pana la cladiri, iar acum tin internship-uri pentru tineri cu potential. Practic, oricine are o minte creativa, poate aplica pentru o bursa la celebrul studio. E si cazul lui Cornelius Comanns, care a si venit cu un concept cat se poate de interesant: Bufalino Mobile! Ce e asta? O casa pe un scuter, nu despre asta incercam sa vorbim? Cornelius a luat (imaginar) un scuter Piaggio Ape 50 (trei roti, cu doua pe spate; exista si modele cu doua roti pe fata, insa in mod cert nu dispun de aceeasi stabilitate) si i-a adaugat o platforma, sub forma unei rulote de mici dimensiuni. Mica mica, dar e a mea - vorba reclamei. In acea rulota, exista bucatarie, un scaun, un pat, un dulap, o zona de depozitare si, cel mai important, un acoperis deasupra capului. Adica tot ceea ce-i trebuie unui tanar nonconformist ca sa se simta bine in orice calatorie, fara grija banilor pentru chirie.

Ce ziceti, merita laudata ideea lui Cornelius? Poze gasiti in galeria foto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.