Hotelurile care se gasesc acum chiar langa piscina au facut "cheta" pentru a o construi: 2 miliarde de dolari! Intretinerea anuala se ridica la 4 milioane de dolari.

Motivul pentru care a aparut cea mai mare piscina din lume este cat se poate de simplu: cineva a vrut sa o construiasca. Sa nu credeti insa ca acesta este singurul motiv...

Ceea ce puteti vedea in poze reprezinta o piscina care a doborat toate recordurile, avand 910 metri in lungime, 250.000 de tone de ape si o suprafata de 81.000 de metri patrati. Sigur, puteti spune "la ce bun cand e atat de aproape de ocean?" Raspunsul e simplu. Pe plaja respectiva, oceanul are curenti puternici si reci, care nu permit intrarea in apa, chiar daca afara sunt temperaturi de peste 30 de grade Celsius.

Piscina este amplasata in San Alfonso del Mar, o regiune turistica din Algarrobo, Chile. Pentru ca minunatia se prezinta practic drept o plaja cu toate atributele sale, scazand apa rece, rechinii, meduzele, deseurile si alte neplaceri ale vietii, San Alfonso del Mar a cunoscut anul acesta o ascensiune teribila in numar de clienti veniti si plecati, pe deplin multumiti de conditii.

Hotelurile care se gasesc acum chiar langa piscina au facut "cheta" pentru a o construi: 2 miliarde de dolari! Intretinerea anuala se ridica la 4 milioane de dolari. Ei isi scot lejer banii, asta pentru ca s-au gandit bine inainte sa se apuce de constructii...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.