Chiar daca vremurile sunt asa cum sunt si parca numai dezamagirea fata de ceilalti mai pluteste in aer, exista respect si simpatie pentru niste romani care pur si simplu merita aceste lucruri. Inca.

Chiar daca vremurile sunt asa cum sunt si parca numai dezamagirea fata de ceilalti mai pluteste in aer, exista respect si simpatie pentru niste romani care pur si simplu merita aceste lucruri. Inca. Iata ce prefera monsieur Mihai Bendeac:

Nota-bene: Ordinea acestui top este complet aleatorie si nu am integrat in lista persoane apropiate mie, prieteni, amici, sefi, subalterni, amante etc.

1. MONICA TATOIU. Imi place felul ei de a gandi si faptul ca este una din putinele persoane care sunt in stare sa exprime idei pe care ceilalti, desi sunt niste adevaruri crude, le evita fiindca isi pot atrage antipatii.

2. STEFAN BANICA jr. Stiu ca pare socant, avand in vedere contrele relativ violente pe care le-am avut cu el de-a lungul timpului, dar il apreciez pentru prestatia scenica, pentru faptul ca nu canta decat live, pentru faptul ca este unul dintre artistii care tin steagul sus si prefera sa apara rar si bine decat in orice shusha de 3 lei.

3. DELIA BUDEANU. Daca veti citi cartea domniei-sale, intitulata sugestiv “Live”, veti afla de ce…

4. RADU PARASCHIVESCU. Fiindca mi se pare scriitorul roman care surprinde, cu aciditate si umor, esenta Romaniei de azi. Poate ca multi stramba din nas, avand in vedere faptul ca este un autor comercial, dar dati-mi voie sa va atrag atentia ca a fi comercial este al naibii de greu…

5. CRIN ANTONESCU. Daca timpul va demonstra contrariul, imi cer iertare. Nu stiu exact ce-mi place. Poate pentru ca, atunci cand a raspuns “Tudor Chirila” la confruntarea electorala, a dat o palma si lui Basescu si lui Geoana, care dadusera niste raspunsuri de un populism libidinos.

6. ANDREEA ESCA. Pentru profesionalism si perfectiune.

7. OCTAVIAN BELU. Fiindca, desi s-a nascut in Romania, a reusit sa intre in Guiness Book. Da! Octavian Belu este antrenorul cu cele mai mari performante din istoria sportului mondial.

Citeste si:
Doar aproape 3 din 10 români cred că apa de la robinet este sigură...
Doar aproape 3 din 10 români...

8. DUMITRU DINCA. Multi poate nu-l cunoasteti. Puteti da un search pe google. De ce este el in acest top? Pentru ca in timp ce altii, care cu doua zile in urma se bucurau de privilegiile regimului comunist, erau ocupati cu formarea de guverne pe la televizor, omul asta isi risca viata pe strazi, fiind unul dintre cei mai activi si dedicati revolutionari, poate chiar Fondatorul Pietei Universitatii. Fiindca, in timp ce Iliescu, Brucan si Stanculescu decideau in WC-ul cabinetului 1 asasinarea lui Ceausescu pentru ca sa nu cumva sa spuna “ce nu trebuie sa fie auzit”, Dumitru Dinca lupta pentru libertate. Si, nu in ultimul rand, fiindca in timp ce fostii comunisti ocupa azi 80% din vilele de la Snagov sau Primaverii, Dinca traieste in saracie. N-am sa uit toata viata cum, in urma cu cativa ani, am oprit la o benzinarie sa alimentez si un angajat s-a apropiat si mi-a spalat parbizul. Mi-a venit sa intru in pamant de rusine. Angajatul era Dumitru Dinca…

Citeste si:
Ce decizie au luat producătorii serialului „The Crown” după moartea...
Ce decizie au luat...

9. REGELE MIHAI. No comment…

10. MARIE-ROSE MOCIORNITA. Fiindca in sufletul si visele mele, ea este presedintele Romaniei.

Voua ce romani va plac?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.