Poate pentru multi, Casa en el Bosque este casa la care au visat dintotdeauna. Poate. Admirati proiectul in pozele din galeria foto!

Sunt unele companii de design si arhitectura care vor cu tot dinadinsul sa faca o lucrare excelenta pentru oamenii care le-au contactat. Arhitectii stiu ca de cealalta parte a afacerii exista fiinte umane care au nevoi si tocmai de aceea nu fac nimic de mantuiala. Se mai gandesc, printre altele, si la cum sa aiba un impact cat mai mic asupra naturii.

In descrierea de mai sus se regaseste si Parque Humano, o firma care a realizat Casa en el Bosque. Credem ca nu e nevoie de nicio traducere si continuam sa va spunem ca acest superb proiect se gaseste in Valle de Bravo, Mexic. Constructorii au ales drept materiale de baza piatra, lemnul si sticla, armonizandu-le intre ele dar si cu toata natura din jur. Unii copaci au fost pastrati chiar si la interior, crengile lor patrunzand prin orificii, fara sa incurce designul de referinta. Se pastreaza o oarecare modularitate, fiecare ansamblu fiind interconectat prin trasee de piatra sau lemn. Piscina, este o adevarata binecuvantare in sine dar si prin prisma privelistii pe care o ofera.

Poate pentru multi, Casa en el Bosque este casa la care au visat dintotdeauna. Poate. Admirati proiectul in pozele din galeria foto!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.