Marcel a concept totul in stilul sau, cu un interior indraznet, in forma si fond. Minimul necesar de obiecte la interior si unghiurile sau curbele se impletesc armonios, cu o trecere aproape naturala din exterior spre casa. Iar scara, unde duce oare? La piscina...

Cand auzim de insula Mallorca si superbele sale plaje scaldate de Mediterana, de Palma cea primitoare si moderna, parca doar trupul mai ramane captiv prin birouri, camere de apartament sau alte spatii. Ce poate fi mai frumos decat sa ai si o vila iesita din comun exact acolo, aproape de nisip?

Arhitectul este Marcel Wanders, cu un portofoliu stufos care contine hoteluri prin America de Nord, Japonia, Germania sau Bahrain, piese extravagante de mobilier sau obiecte de arta. Marcel s-a nascut in Olanda si, dupa ce a terminat Scoala de Arte la Arnhem, si-a deschis propriul studio botezat Wanders Wonders. Asta s-a intamplat prin 1995. In 2001 a mai venit unul, apoi diferite parteneriate cu designeri celebri si companii precum Google, Puma, Swarovski.

Vila din Mallorca are o forma rebela, plina de culoare la interior si totodata de gol. Aerisire maxima. Pe un petec verde, printre copaci tineri, o scara urca spre un living larg, iar de acolo incepe calatoria printr-un labirint care contrar asteptarilor, nu tinde sa incurce drumul. Marcel a concept totul in stilul sau, cu un interior indraznet, in forma si fond. Minimul necesar de obiecte la interior si unghiurile sau curbele se impletesc armonios, cu o trecere aproape naturala din exterior spre casa. Iar scara, unde duce oare? La piscina...

Poze, in galeria foto!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.