8. Scatman!!! Asta si cu aia de la Rednex (Cotton Eye Joe) au facut sa arda multe calorii pe la bairamuri! Azi se fac bairamuri doar cu manele

1. “Olala COCO JAMBO lalaieeeeeee”

2. “LAMBADAAAA”!!! Asta a fost din cate imi amintesc, prima isterie post revolutionara. La bunicii mei in spatele blocului se deschisese si o bodega ce purta numele asta!

3. “Mysterious girl” – Peter Andre. Mamicaaaaaa!!! Pai si cum canta el cu parul gelat pe sub cascada, cu bicepsii la vedere. Un semi-cocalar avant la lettre… Ooooooo….Mysterious girl move your body close to mine! :)

4. “Macarenaaaaaa”!!! Aici o luasem cu totii razna! Nu exista nunta, botez, taiere de mot, deflorare, bairam la care sa nu se danseze pe melodia asta! Interpretata de doi bunici care au dat lovitura (singura din viata lor) la varsta senectustii, Macarena nastea scene geniale. Vedeam tot felul de burtosi si gospodine care transpirau si se mascareau mai rau ca la perinita!

5. “Las Ketchup song” ASEREHE HA REHE REHEBE SU REHEBE!!!” Aproape la fel de molipsitoare ca Macarena, dansat de toata lumea. Fetele care cantau au mai incercat cu o piesa apoi s-au retras ca sa cheltuiasca milioanele de euro castigate intr-o singura vara de gratie.

6. “As long…as you love me” :) – Backstreet boys. Aia patru erau dumnezei pentru pustoaice. Melodia asta devenise imnul national! Noi incercam sa semanam ori cu Nick ori cu ailalti ca sa avem succes la gagici…

7. “My heart will go on” – Celine Dion. Mai tineti minte cum dansam pe asta cu fetele. Erau momente de glorie cand pipaiam si noi un pic… Eu aveam noroc ca mai si semanam cu di Caprio pe la 14-15 ani. :)

8. “Scatman”!!! Asta si cu aia de la Rednex (“Cotton Eye Joe”) au facut sa arda multe calorii pe la bairamuri! Azi se fac bairamuri doar cu manele…

Citeste si:
Mihai Bendeac va împlini 40 de ani. Actorul își dorește să intre în...
Mihai Bendeac va împlini 40...

9. “Mambo no 5″ ! Moaaaamaaaaa! Cat de tare a fost aia?!?! Atunci cand a aparut, mi-amintesc ca nu mai exista nimic in jur. A spart toate topurile. Vi-l amintiti pe mustaciosul ala cu palarie care o ardea gen gagicar? :)

10. “All that she wants” – Ace of Base. Astia au fost un fel de Abba ai anilor 90. Bineinteles ca nu la nivelul ala dar tot suedezi si… foarte intereseant. Putina lume stie ca Ace of Base au intrat in Cartea recordurilor, Guiness Book, pentru cel mai bine vandut album de debut din istoria muzicii…

Voi va amintiti si alte obsesii muzicale?

Articol de: Mihai Bendeac


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.