Piper-Heidsieck si Charles Heidsieck au fost declarate de cstre dous jurii internationale cele mai bune sampanii ale anului 2009.

Sampaniile anului 2009

Bucuresti, 13 Octombrie: Piper-Heidsieck si Charles Heidsieck au fost declarate de cstre dous jurii internationale cele mai bune sampanii ale anului 2009.

In cadrul competitiei internationale „Decanter”, Piper-Heidsieck Rare 1999 a primit premiul cel mare, iar „Charles Heidsieck Blanc des Millenaires 1995” a fost declarat cel mai bun vin la concursul „International Wine Challenge”.

Regis Camus, vinificatorul celor doua bauturi, a fost desemnat in 2009 cel mai bun specialist din domeniu, pentru a patra oara in ultimii sapte ani. Experienta sa in ceea ce priveste combinatia perfecta a aromelor a adus vinurile Piper-Heidsieck la un nou nivel de excelenta, fapt confirmat si de numeroasele distinctii primite.

Recolta de vin din anul 1999, cea mai recenta din trilogia Piper-Heidsieck Rare Vintage (1979 – 1988 - 1999), a fost lansata anul trecut, iar in 2009 calitatile acestui vin au fost certificate prin medalia de aur dobandita la categoria vinuri de colectie in cadrul concursului international „Decanter”.

Piper-Heidsieck Rare este rezultatul expertizei si inspiratiei producatorului de vinuri, care are viziune in ceea ce priveste crearea unei opere de arta autentice. Sampaniile Piper-Heidsieck Rare au o compozitie complexa de minerale extrem de rara.

Aceste distinctii demonstreaza ca Piper-Heidsieck & Charles Heidsieck sunt puncte de referinta in industria de profil, cu un gust unic si o calitate incontestabila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.