Cum subiectul priveste cam pe toata lumea, ce parere aveti voi, utilizatorii Yuppy, de cele scrise mai jos?

Sunt prostituata. Si ce daca?

Iata cum suna un articol (recunoastem ca este dedicat in special femeilor de pe Kudika.ro) scris de o prostituata. Cum subiectul priveste cam pe toata lumea, ce parere aveti voi, utilizatorii Yuppy, de cele scrise mai jos?

Stiu sigur ca toate comentariile acestei povesti vor fi indecente. Pentru ca m-am obisnuit ca reactia femeilor atunci cand afla de meseria mea sa fie una de-a dreptul violenta, in timp ce a barbatilor sa fie neutra sau ‘cuceritoare’. Nu stiu de ce, dar a avea o prostituata ‘gratis’ reprezinta suprema afirmare a masculinitatii.

E drept, barbatii cu care ma culc din placere sunt atent selectati. Adica sa privim lucrurile real: voi va alegeti o aventura pentru motivul ca aveti nevoie de un barbat cu care sa faceti sex. Ma refer la aventuri si nu la relatii. Eu am mult mai multe criterii decat potenta fiindca sex fac – vreau, nu vreau.

“De ce sunt prostituata?”, ma veti intreba. N-am sa va mint insirandu-va o poveste siropoasa din care rezulta ca nu am avut de ales. Am avut de ales multe alte meserii. E drept, niciuna la fel de usoara si de banoasa precum aceasta. Ca sa nu mai punem la socoteala programul flexibil care imi permite sa fac in timpul zilei absolut orice imi pofteste sufletul.

Seara lucrez cateva ore, timp in care castig cat castigati voi intr-o luna de munca pe plantatia multinationalei unde va mandriti ca aveti un post care se termina in ‘manager’. Voi ziua transpirati, va enervati, strangeti din dinti cand un sef va reproseaza ceva pe nedrept. Eu citesc, ma plimb, ma rasfat la piscine, la masaj, la shopping. Am vizitat pana acum aproape toata Europa. De cele mai multe ori, in hoteluri de multe stele alaturi de clienti fideli, care ma luau de frica singuratatii, nu din placerea sexului.

Citeste si:
Cum și-a pierdut Maria Hîngu dinții la Survivor România! Confesiuni...
Cum și-a pierdut Maria Hîngu...

Ce fac in schimb pentru toate aceste placeri? De cele mai multe ori mai nimic. Barbatii care apeleaza la o prostituata nu sunt ahtiati dupa sex, asa cum ar crede majoritatea virginelor. In schimb, au fiecare dintre ei cate un complex pe care voua, iubitelor, va este groaza sa vi-l impartaseasca.

E de-a dreptul amuzant: la prostituata vii ca la medic sau la preot. De parca am avea semnat vreun acord de confidentialitate prin care eu nu am voie sa spun mai departe ceea ce clientul meu imi marturiseste. Ma rog, adevarul este ca nici nu ma grabesc sa dau de veste, fiindca secretele lor imi par atat de neinsemnate, incat ma mir ca le-au transformat in complexe.

Stiu ca va arde curiozitatea sa stiti despre ce este vorba asa ca am sa va dau cateva exemple: unul dintre clientii mei fideli nu suporta sexul vaginal. Prefera orice alt tip de sex, ba chiar si masturbarea, dar nu vaginul. Nu l-am intrebat de ce, asa vrea el, iar eu ma supun. Un altul vrea sa i se vorbeasca porcos in pat. Nu i-ar cere iubitei asa ceva nici ars cu fierul rosu fiindca iubita, din cate am inteles, nu stie nici sa injure in trafic, daramite sa ii descrie amanuntit actul sexual. Mai am unul care o are prea mica (dar nu atat de mica incat sa nu ai ce face cu ea), altul, dimpotriva, prea mare (sa va feriti de astia mai mult decat de cei slab dotati). Inca unul care vrea sa ne jucam de fiecare data de-a violul. Ceea ce ii aseamana pe acestea toti este ca toti rezista maxim jumatate de ora, dupa care radem si povestim ca doi prieteni buni. Asadar vedeti dragele mele, daca voi ati invata sa vorbiti cu iubitul vostru si sa cautati sa ii satisfaceti aceste chichite care nu va costa viata, eu as ramane somera.

Citeste si:
15+ prințese Disney „îmbrăcate” de o artistă în haine contemporane
N-au arătat niciodată mai...

Sunt si dezavantaje in meseria mea, recunosc. Nu pot fi prietena decat cu fetele din aceeasi bransa cu mine. Barbatii care afla cu ce ma ocup ma folosesc doar pentru sex (da, am suferit si eu din dragoste, daca va vine sa credeti), iar rarii mei amici adevarati ma iubesc prieteneste, dar pe ascuns, de teama iubitelor si a gurilor rele.

Unul dintre acesti amici m-a intrebat, acum cativa ani, mai in gluma, mai in serios, unde ma vad peste cinci ani. Intrebarea mi-a dat initial dureri de cap. Acum sunt tanara, castig bine, dar asta e o meserie din care te ‘pensionezi’ rapid. Asa ca am tot invatat, am citit, am facut trei mastere si cred ca ma voi descurca foarte bine atunci cand voi decide sa ma lansez in campul muncii.

Asa ca, dragii mele, eu sunt prostituata. Si ce daca?

Un articol de: Belle, Kudika.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.