Cum poti avea femeia visurilor langa tine - ghid practic, in cativa pasi.

Cum poti avea femeia visurilor langa tine - ghid practic

Merg mai departe cu seria de articole despre relatii in speranta ca persoanele de sex masculin neexperimentate in acest domeniu vor primi ceva din experienta mea si a prietenilor mei. Multi ma acuza ca sunt misogin si ca sunt egocentrist, pentru ca teoria mea despre relatii se bazeaza in mare parte, la prima vedere, pe aceste concepte. Insa tin sa va contrazic ca nu este deloc asa, ci dimpotriva, este o cale de a fi fericit, de a te simti impacat cu tine si cu femeia de langa tine.

Nu o sa scriu romane, ci o sa incerc sa va atrag atentia asupra unor percepte general valabile.

Acum vreo trei ani stateam la o cafea cu o cunostinta din Anglia, foarte cunoscuta in lumea seductiei. Si el a fost primul care mi-a povestit o metafora legata de relatii. Un barbat in relatie pentru o femeie este exact ca si cum ai incerca sa fierbi o broasca. Ai oala cu apa care e pe foc, daca arunci broasca in apa fierbinte, va sari imediat din oala. Daca insa pui broasca in apa rece si dai drumul la aragaz la foc mic.. broasca o sa stea. Si apa se mai incalzeste putin, dar nu indeajuns de mult ca sa goneasca broasca. Si ea va sta in continuare. Si se va incalzi si mai mult. Si broasca va sta. Si se va incalzi si mai mult.. Si uite asa broasca va fi fiarta fara sa realizeze ce s-a intamplat. Asa e si cu un barbat in relatie, daca lasi lucrurile sa ajunga intracolo. Apa fierbe mocnit, tine de tine sa inchizi focul.

Un barbat este, prin prisma definitiei, la carma unei relatii. Nu invers!

Dar, sa o luam de la inceput.

1) Nu lua treaba cu femeile chiar atat de in serios

- o femeie daca nu o iei peste picior din cand in cand, nu e femeie

- cine incearca sa faca din seductie un stil de viata, daca devine prea profesionist, da rateu peste rateu. Seductia e o joaca. Se asemuieste cu mersul pe snowboard, ca tot m-am dat anul asta prima oara. Te pui pe placa si mai departe nu stii daca o sa cazi sau nu, dar stii ca o sa te simti extraordinar incercand sa ramai in picioare si facand diverse “manevre”. Seductia e o limba scoasa la o femeie prea serioasa. De asta seductia este o arta si un stil de viata si mai putin o stiinta. Pentru ca tine de instinct si de reactii si imaginatie mai mult decat de un set de reguli pe care sa nu le incalci. Odata ce regulile le-ai internalizat, totul este o joaca.

Citeste si:
Prima iubire nu se uită niciodată! Alex Delea a suferit enorm din...
Prima iubire nu se uită...

- daca dai o sansa unei femei sa devina ‘un loc de munca’, ai pus-o. Asa ca pastreaza totul la nivel de joaca.

- Seductia e o activitate ciclica. Daca ai invata ca totul are un sfarsit care prefateaza un inceput si mai frumos, ai mai fi atat de crispat? Traieste momentele de burlacie cu aceeasi intensitate cu care traiesti si o relatie. Si ramai constient ca viata e un contract pe termen lung. Nimic nu se sfarseste acum !

Ca o paranteza, la un moment dat, crucial parca din partea ei, unul banal pentru mine, stateam la o “prajitura” moment, in care m-a anuntat grava ca ma paraseste. Am pufnit in ras in timp ce incercam sa inghit. Mi-a zis ca e ceva serios si ca ma comport ca un copil. Chiar nu inteleg ca s-a terminat totul? “Draga mea, nu s-a terminat totul, eu sunt fericit ca ‘totul’ abia incepe.” Moment in care a inceput sa planga si sa imi spuna ca ma vrea inapoi. Nici nu imi daduse bine papucii si deja vroia sa ne impacam. Am mai tinut-o pe langa mine o perioada, dar nu eram foarte ok ca si cuplu, si dupa ce mai mi-a dat papucii de vreo 2 ori, am taiat orice cale de reconciliere amiabila. Era prea serioasa, asta era problema ei.

Citeste si:
Top 5 femei seducătoare din zodiac
Top 5 cele mai seducătoare...

Acum ani de zile, cand mi-am dat afara din casa prietena aproape in curul gol dupa ce am aruncat cu un rucsac dupa ea, mi-am jurat ca femeia sa fie cam ultimul motiv de cearta si de indispozitie pe care sa il am. Sunt atatea lucruri care cer profesionalism, concentrare, esecuri si reusite. Femeia nu e unul din ele. Femeia e motiv de bucurie. Femeia e un copil, nu il lua in serios!

2) Nu cauta o relatie in mod activ

- Problematica sentimentala spune in felul urmator: oricat ai incerca sa gasesti o relatie, daca asta e principalul tau scop in viata, o sa o dai in bara cu brio. Pentru ca o relatie nu vine cand vrei tu, ci vine cand e timpul si persoana potrivita. Asa ca nu mai incerca sa ai relatie cu toate cu care te pupi. E o metoda sigura sa ai o relatie cu o persoana nepotrivita care sa te tina doar ca si perna emotionala, pana isi gaseste o versiune mai buna a ta.

Citeste si:
Sunt prostituata. Si ce daca?
Sunt prostituata. Si ce daca?

- nu cautand femeia perfecta gasesti femeia perfecta !

Femeia ta perfecta o gasesti atunci cand nu o cauti. Atunci cand simti piscaturi in podul palmei dupa ce ai lasat-o in fata usii. Atunci cand nu te poti concentra si ii dai un telefon si ii spui “hai fugim pana in Bistrita” si ea accepta fara sa puna prea multe intrebari. Femeia ta perfecta nu e femeia care te refuza in mod constant, ci femeia alaturi de care TRAIESTI. Femeia care te face sa avansezi. Femeia care, prin prezenta ei, te face sa vrei mai mult, mai mult, mai mult. Femeia care, desi trece timpul, o vrei din ce in ce mai mult. Si daca ti-as spune ca aceasta femeie “perfecta”, este perfecta doar pentru tine si doar pentru acel moment, si ca peste 3-5 luni s-ar incheia totul, ai mai face tot ce vrei sa faci ACUM?

Cautand o relatie in mod activ, nu ai mai avea sentimentele de mai sus, nu te-ai mai indragosti, ci ai fi concentrat sa “nu gresesti” si ai duce o viata fada, fara pic de gust. Te-ai intalni la cafele de x ori, te-ai culca cu ea dupa x luni, ca sa nu o presezi, ai fi prezentat parintilor. V-ati intelege ok, poate ar veni si un copil. Si brusc vei intalni pe altcineva si iti vei da seama ca NETRAIND ti-a lipsit pasiunea din viata ta si ca ai pierdut experiente care sunt cruciale in viata unui barbat.

Citeste si:
Ghid practic: Pasi de urmat pentru ingrijirea parului in sezonul rece
Ghid practic: Pasi de urmat...

Cautand o relatie nu vei gasi o relatie. Cel mult vei gasi copie xerox a unei relatii. Dar copia nu e niciodata mai buna decat originalul.

3) Experimenteaza !!!

- experimenteaza sexual, emotional, social. Inseala, iubeste, paraseste, fii porc si usa de biserica, ofera cadouri dar permite-ti sa uiti o zi de nastere.

Eu, personal, te rog ceva in privinta vietii tale sentimentale. Nu regreta nimic si nu refuza momentele care ti se ofera. Parerea mea este ca nu poti aprecia cu adevarat o relatie daca nu ai cateva femei la activ si nu te cunosti pe tine foarte bine.

Hai sa iti spun cateva intrebari inainte de a spune ca ai trait pana acum :

- ai fost vreodata cu mai multe femei in acelasi timp?

- ai inselat vreodata?

- ai fost inselat vreodata?

- ai facut vreodata sex in locuri publice?

- ai facut-o vreodata in 3?

- ai fost parasit vreodata de craciun sau revelion?

- dar tu, ai parasit vreodata de sarbatori pe cineva?

- ai iubit vreodata pe cineva atat de mult incat aproape sa simti cum te doare cand respiri ?

- ai vrut vreodata copii cu vreo femeie?

- ai avut vreodata o femeie la care altii doar viseaza ?

- ai parasit vreodata o femeie pe care o iubeai pentru ca relatia nu mergea?

- te-ai culcat vreodata cu o femeie si a doua zi sa nu iti mai aduci aminte nimic din fizionomia ei?

Sper doar sa realizezi ca pentru a avea femeia ta perfecta alaturi de tine trebuie sa lucrezi la tine si la mentalitatea ta. Sper sa realizezi ca iubirea nu este un sentiment pasiv, ci dimpotriva … e cat se poate de activ. Ca iubirea nu te face sa te inchizi intr-o cutie si sa nu mai scoti capul de acolo.. ci dimpotriva, iti vine sa faci 1001 de lucruri cu persoana respectiva si sa simti o mandrie launtrica atunci cand o prezinti cuiva.

Si sper doar sa realizezi ca e trecator totul.. si ca ce traiesti cu o femeie, poti trai cu mult mai mult cu alta. Fiecare usa inchisa in nasul tau inseamna alte 2 usi care ti se deschid. Sper ca realizezi ca pentru a avea o femeie trebuie sa fii in stare sa ii intorci spatele oricand.

4) O relatie perfecta inseamna o relatie cu femeie la care sa fii dispus sa renunti

Femeile sunt ca puricii. Cand ii strangi in pumn, nu ii ai, cand le dai drumul, ii ai. Daca esti impacat cu ideea de finalitate, te poti bucura de orice femeie frumoasa care apare in viata ta si care te face sa tremuri.

5) Numarul 1 esti tu !!!

Daca ai grija de tine, ai grija si de relatie. Daca ai grija de ea, se va termina urat la un moment dat. Asa ca in orice relatie reusita e o doza de egoism pe care putini o vad. Ca sa poti darui, trebuie sa ai. Ca sa ai, trebuie sa ai grija de tine.

6) Ca sa fiti fericiti impreuna, trebuie sa fiti fericiti separat.

Nu incerca sa iti rezolvi problemele profesionale si personale intr-o relatie, ca nu asa merge. Ca sa ai o relatie echilibrata, care nu suge energia partenerilor, atunci si tu si ea trebuie sa fie impliniti separat. Daca amandoi sunt fericiti separat, atunci impreuna vor fi extrem de fericiti.

7) O relatie presupune 2 persoane, nu doar una

Asa ca intoarce spatele femeilor care nu te vor in relatie. Nu iti masturba mintea cu toate scenariile posibile ca sa tii o femeie langa tine. Daca vrei sa te culci cu o femeie, atunci poti sa o faci cu o femeie care nu te vrea, dar ca sa ai o relatie cu femeie care nu te vrea trebuie sa fii bolnav si sa ai o doza de masochism in tine.

8 ) Greseli pe care sa nu le faci intr-o relatie.

Depinde foarte mult de personalitatea ta, dar in 90 % din cazuri femeia care ti se potriveste este total diferita fata de femeia care crezi ca ti se potriveste. Eu tind sa cred in destinul barbatului de a fi.. barbat. Incearca pe cat posibil sa nu intri in vartejul ‘bolilor relationale”. Ce inseamna asta?

- nu accepta controale si program! Telefoanele de control incep inofensiv si se termina dramatic. E valabil si pentru tine!

- nu te schimba odata cu avansarea relatiei. Nu ti se par patetici prietenii tai care, odata ce au dat de o relatie, uita de tine, de iesirile la o bere sau un biliard pe motiv ca se supara “nevasta”? Tineti pe cat posibil stilul de viata activ, continua sa flirtezi cu femei, lucreaza si mai abitir la implinirea visurilor tale, acum ca ai linistea unei relatii.

- NU CAUTA IN RELATIE SCUZA PENTRU ESECURILE DIN VIATA TA SI NICI NU FACILITA ACEST LUCRU ! Asta continua ideea de mai sus. Confortul dat de o relatie e doar psihic. Ramai in viata, nu muri ! Altfel ajungi sa iti pierzi 1-5 ani din viata pentru o femeie care la un moment dat, dintr-un motiv sau altul, pleaca. Si tu ramai la nivel psihoemotional acelasi ca inainte de ea (din toate punctele de vedere). Nici o femeie nu merita o viata irosita !!! E dur spus, dar poate doar asa intelegi ca tu esti personajul principal si ca, fara tine, filmul nu ruleaza.

- NU CRIZELOR DE GELOZIE! Esti barbat, ea femeie. Asa cum tu te uiti la altele pe strada, asa se uita si altii la ea. Lasa geloziile deoparte si ofera-i toata libertatea de care are nevoie.. ca sa nu te insele. Si daca te inseala, pleaca. Pe atat de simplu, pe atat de concret.

Aveam o prietena care parea fericita in relatia ei care deja dura de 10 ani de zile. Si am intrebat-o care e secretul ei.. iar raspunsul a fost pe cat de sincer, pe atat de valoros: “Oricat de frumos a fost alaturi de el, daca s-ar sfarsi maine totul, stiu ca as pica in picioare si ca as merge mai departe. Asta e secretul ca sa ma bucur de relatie si de el.”

Pastreaza-ti o doza de independenta!

9) Si copilul? :)

Fratele meu are un copil extraordinar. Are putin peste un an si are o personalitate debordanta. NU pentru ca ar fi nepotul meu spun ca nu am vazut un copil mai frumos ca el. Fratele meu este familist convins. Diferenta dintre el si multi altii este ca el este fericit in relatia pe care o are. Si nu a fugit dintr-o relatie si din postura de tata care i-a venit pe parcurs.

NU fugi de momentele vietii tale, ai grija sa le traiesti pe toate.

Viata te pune in situatii care de care mai diverse, ca sa vada cum faci fata. Dovedeste-i ca esti un campion. Si daca femeia de langa tine e femeia visurilor tale, mergi pana la capat. Iar un copil cu o femeie pe care o iubesti poate fi un premiu pe care il meriti cu varf si indesat.

Multa bafta !

Un articol de: Abel [artaseductiei.ro]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.