In teorie, de multe ori ne dam mari si tari si-i intrecem pana si pe cei mai inventivi pescari in povesti si intamplari formidabile, in care noi suntem zmei si stim sa facem absolut orice. Ca de obicei, teoria nu prea se pupa cu practica. Iata 65 de lucruri pe care orice barbat trebuie sa le faca perfect:

65 de lucruri pe care orice barbat trebuie sa stie sa le faca

In teorie, de multe ori ne dam mari si tari si-i intrecem pana si pe cei mai inventivi pescari in povesti si intamplari formidabile, in care noi suntem zmei si stim sa facem absolut orice. Ca de obicei, teoria nu prea se pupa cu practica. Iata 65 de lucruri pe care orice barbat trebuie sa le faca perfect:

1. Nodul de la cravata. Pentru ca nu trebuie sa apelezi la prietena de fiecare data. Daca ai cam uitat cum sa-l faci, arunca-ti un ochi aici.

2. Sa stii cum sa cosi un nasture, din aceleasi motive enumerate mai sus. Alegi locul potrivit, dai cateva ture printre gaurile nasturelui fara sa-l aproprii prea mult de materialul textil, apoi cateva spire pentru a unii atele si o incheiere simpla, cu doua trei noduri.

3. Sa dai un pumn, dupa regula pumnul potrivit la locul potrivit. Uneori chiar nu se poate cu vorba buna, asa ca fii barbat si pocneste-l unde ai tu chef!

4. Sa faci un masaj ca la carte. Fii inventiv! Si ai rabdare mai mult de jumatate de ora. Ea nu se va multumi niciodata cu numai doua minute de atingeri pe fuga. Foloseste un ulei bun si joaca-te in voie pe spatele ei, spunandu-i lucruri amuzante si vesele in tot acest timp.

5. Sa tai lemne cu toporul. Daca te priveste cineva, nu te avanta la cele pline de noduri, pentru ca risti sa te faci de ras. Alege un lemn perfect, aseaza-l bine pe o buturuga, infige toporul in el si apoi executa manevra aia cu toporul intors invers si lemnul in sus. Spectacol total.

6. Daca tot te pricepi la lemne, trebuie sa stii si cum sa dobori un copac. Pune mana pe drujba, taie cam pana la jumatatea circumferintei si apoi executa inca o taiere mai sus, in oblic spre prima sectionare, ca sa nu cada copacul pe tine. Continua sa tai in primul loc si cand ies zgomote ciudate, fugi oriunde te-ai afla. Schema cu a doua taiere s-ar putea sa nu functioneze mereu.

Citeste si:
Nivea for Men stie ce iti doresti Craciunul acesta!
Nivea for Men stie ce iti...

7. Sa faci oua in cel putin patru moduri: fierte, ochi, omleta, romanesti in apa fiarta.

8. Sa apari bine in orice poza. Se poate intampla sa nu fii cel mai frumos dintre pamanteni si nici prea fotogenic. Nu conteaza. Ia o poza in care tu crezi ca apari cel mai bine, studiaz-o atent si repeta ori de cate ori poti pozitia de acolo.

9. Sa dai o gaura cu bormasina. Stiu, trebuie sa o tii ferm ca parca e un taur in mainile tale. Dar trebuie.

10. Sa-ti faci pantofii. Pentru ca nu tine mereu faza cu vremea urata care tocmai ti i-a umplut de noroi. E in regula sa ti-i pregatesti seara, cu o crema de calitate.

11. Sa instalezi o placa video. Ai grija sa stii dinainte ce tip de slot ai pe mainboard. O cumperi pe cea dorita, o pui in PCI Express, bagi DirectX-ul, driverul si esti pregatit pentru cele mai tari jocuri.

12. Sa dai noroc cu cineva. Daca ai uitat cum, arunca un ochi aici.

Citeste si:
Aforisme celebre despre sex
Aforisme celebre despre sex

13. Sa mulgi o vaca sau o capra. Daca Gigi a putut sa faca asta in direct, trebuie sa poti si tu.

14. Sa faci un puzzle de o mie de piese. Se spune ca stimuleaza inteligenta.

15. Sa spui povesti grozave. Daca esti cu prietenii in jurul unui foc in padure, cu o cana mare de vin in mana, trebuie sa spui povesti si intamplari teribile, care sa-i amuze sau sa-i inspaimante pe toti.

16. Sa vinzi orice. Si sa scoti mai mult decat pretul la care te-ai gandit prima data.

17. Sa joci sah. Ambitioneaza-te sa bati pe cineva: proful de logica, vecinul de la patru caruia i se zice Kasparov, sefa de scara care bate pe oricine din maxim cinci mutari. Daca reusesti sa invingi pe oricine dintre ei, poti sa renunti definitiv la jocul asta.

18. Sa cedezi locul altcuiva: fata indiferent de varsta, barbat trecut de o anumita varsta. Te vei simti mai bine dupa.

19. Sa faci un film scurt. Ai grija la momentele intime, ca scapa repede pe net si te arata toti cu degetul. Da, exact cu acel deget.

Citeste si:
Ghidul amantului perfect
Ghidul amantului perfect

20. Sa faci bere, tuica sau vin acasa. E ceva foarte relaxant, mai ales la bautura din mijloc. Bea cu satisfactie maxima dupa ce termini treaba. Nu uita sa gusti tuica in timp ce se face. Iti da pofta de mancare.

21. Sa repari o pana la bicicleta. Scoti roata, dai cauciucul la o parte, identifici gaura in camera si treci la actiune cu un petec bun si un adeziv.

22. Sa faci o fotografie cum trebuie. Nu doar sa apesi pe butonul ala mare si rotund, asteptand rezultate fantastice. Intra in setari amanuntite si obtine singur cel mai bun rezultat.

23. Sa dai un sfat excelent, intr-o propozitie cu maxim cinci cuvinte.

24. Sa scrii o scrisoare, in plina era a e-mail-ului. Exact ca la carte.

25. Sa inoti in cel putin trei stiluri diferite. Caineasca si broasca nu se pun, pe bune.

26. Sa faci calcule in gand, mai repede decat orice vanzatoare. Spune-i rezultatul si uimeste-o cand calculatorul ii va indica acelasi numar.

Citeste si:
Incursiune in mintea femeii
Incursiune in mintea femeii

27. Sa faci cel putin o bautura. Nu doar bere, tuica sau vin. Un cocktail pentru toti prietenii tai ar fi minunat.

28. Sa fii loial unei singure femei. E greu.

29. Sa duci o femeie la orgasm ca sa nu fie nevoita sa ajunga singura acolo.

30. Sa atragi atentia unui chelner. Ridica discret o mana. Daca nu merge, ridica ambele maini. Daca nici asa nu iese, nu te apuca sa fluieri sau sa tipi. Du-te direct la el.

31. Sa faci patul. Stiu ca te gandesti ca oricum te bagi in el la noapte, dar trebuie sa arate bine.

32. Sa joci biliard. Baga neagra dintr-o lovitura sarita peste alta bila, cu cinci mante sau cu efect printre alte bile.

33. Sa faci focul in padure. Aduna lemne uscate, pune-le aerisit inconjurate de niste pietre si apoi aprinde-le cu putine frunze, paie sau hartii.

34. Sa te pricepi la circuite electrice, astfel incat sa nu chemi electricianul ori de cate ori se mai arde cate ceva.

35. Sa fii un bun negociator. Unii au harul de a-ti baga in sacosa orice, in zece secunde. Nu accepta mereu pretul lor. Incearca sa scazi chiar si cu un leu, spre satisfactia ta.

36. Sa stii totul despre o formatie preferata. Daca bateristul a cazut din pom acum cinci minute, tu stiai deja asta de 3 minute.

37. Sa faci o resuscitare cardio-respiratorie. Apesi cu putere pe pieptul victimei, central, cu ambele maini, apoi ii sufli aer pe gura si ii inchizi fosele nazale. Daca iti iese, esti un erou.

38. Sa schimbi scutecele unui bebe, cand mama nu e acasa. Un lucru nepretuit.

39. Sa stii unde e nordul. Mereu. Muschi pe copaci, licheni, umbre, umezeala. Le analizezi intr-o secunda si arati nordul in urmatoarea.

40. Sa reciti o poezie sau sa canti o romanta.

41. Sa faci o parcare chiar daca locul liber masoara 3,41 metri si masina ta are 3,37 metri in lungime. Ai loc suficient.

42. Sa pornesti o masina cu bateria moarta. Sa schimbi o roata. Sa schimbi uleiul. Sa o lustruiesti cu o ceara de calitate.

46. Da ai citit bine, am ajuns la 46. Am pus patru lucruri mai sus. Diferite. Sa stii sa explici ceva complicat astfel incat sa te inteleaga si un copil de sapte ani.

47. Sa stii sa-i explici cuiva unde e locul X cu informatii precise si directii clare. Faci de doua ori stanga si o data dreapta. Scurt si la obiect.

48. Sa stii cel putin trei limbi straine: engleza de Cartoon Network, spaniola de telenovela si germana din filmele deocheate. Chineza e un avantaj clar.

49. Sa-ti cumperi singur hainele. Nu ai nevoie de stilist, prietena sau vanzator. Ti le alegi singur, le probezi si le cumperi.

50. Sa faci un Heimlich.

51. Sa desfaci o sticla de bere, fara desfacator. Daca nu stii cum, arunca un ochi aici.

52. Sa scoti o pata nasoala de pe o haina.

53. Sa amesteci ciment cu nisip si cu apa. Pui nisip si ciment intr-un cerc gol pe dinauntru, torni apa si amesteci bine totul, cu o lopata. Esti meserias.

54. Sa strangi un tricou sau o bluza, cum fac cei din magazine. La inceput, te poti ajuta de un carton, apoi prinzi schema din cateva miscari.

55. Sa spui cateva cuvinte despre un vin, fara sa folosesti dulce, bun, acrisor, tare, intepator.

56. Sa desfaci un sutien, chiar si cu o singura mana. E numai spre binele tau.

57. Sa faci un avion din hartie. Care sa si zboare.

58. Sa scoti toate componentele unui calculator si sa le pui la loc exact cum au fost.

59. Sa muti obiecte grele prin casa. Ca sa prinzi forta, bea un paharel inainte. Tuna si fulgera daca te doare spatele.

60. Sa bati un cui in perete fara sa sara varul si tencuiala.

61. Sa dansezi pe muzica populara. Pusca si cureaua lata?

62. Sa-i spui cuiva ceva direct in fata, daca te nemultumeste. Fii dur.

63. Sa bandajezi o rana sau o fractura. Ai grija sa opresti intai o eventuala hemoragie externa.

64. Sa te pricepi la bancuri. Fii la curent cu ultimele aparitii si fa-ti un stil aparte, dand farmec fiecarui banc. Nu el conteaza, ci modul in care il zici.

65. Sa stii sa faci toate lucrurile amintite mai sus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.