De ziua ta, mamico in dar ti-am adus un Swatch...

De ziua ta, mamico in dar ti-am adus un Swatch...

Nu stii ce cadou sa-i oferi mamei tale de 8 Martie? Designerii celui mai cunoscut brand de ceasuri din lume iti vin in ajutor. Swatch a creat cadoul perfect pentru aceasta ocazie: un ceas elegant, delicat si pe care mama ta il va purta intotdeauna cu drag, doar e de la tine. Mai mult decit atit, ceasul este ambalat intr-un pachet special, in care mamele vor gasi si o rama foto, excelenta pentru fotografiile preferate cu familia.

Love Tag, ceasul pe care Swatch il lanseaza de Ziua Mamei, are cureaua sofisticata, din piele sintetica alba, incrustata cu un model floral, de asemenea alb. Florile se continua subtil atit pe bezelul din otel inoxidabil, cit si pe cadran, decorat cu sase cristale albe intre orele 6 si 11. Secundarul, logo-ul Swatch si virful coronitei, toate roz, completeaza perfect designul acestui model unic.

Ceasul si rama foto create de Swatch pentru Ziua Mamei costa 430 lei si sunt disponibile in reteaua magazinelor Cellini si la kiosk-urile Swatch din Bucuresti Mall, Mall Plaza Romania, Carrefour Feeria si Iulius Mall Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.