Una peste alta, conceptul este cat se poate de interesanta, insa atrage automat o intrebare: chiar era nevoie de asa ceva?

Un proverb in limba latina spunea "Tutus mundus scultit", ceea ce s-ar traduce prin "Lumea toata e atinsa de nebunie". Conform proverbului cu pricina, ne e dat acum sa vedem un obiect indispensabil oricarei femei: uscatorul pentru sutien!

Acest dispozitiv a aparut dintr-o nevoie fireasca a femeilor care isi deteriorau pretioasele sutiene uscandu-le prin te miri ce locuri. Acum, s-a terminat cu toate neajunsurile! Bra Dryer primeste piese cu marimi de la B la DD si le usuca imediat, pastrandu-le forma si calitatea materialului..Daca va intrebati cum anume reuseste Bra Dryer sa-si faca treaba atat de bine, trebuie sa stiti ca el functioneaza cu doua ventilatoare (asemanatoare celor din computere) care sufla aer cu o putere reglabila de la un "centru de control".

Uscatorul este realizat dintr-un material special care permite ajustarea formelor, pentru a se adapta marimii sutienului montat pentru o racire rapida. Umezeala este indepartata si prin actiunea unor raze infrarosii, care conlucreaza cu ventilatoarele silentioase. Una peste alta, conceptul este cat se poate de interesant, insa atrage automat o intrebare: chiar era nevoie de asa ceva?

via BraDryer


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.