V-ati intrebat vreodata cum arata resedintele vedetelor? Intr-o scurta serie de 10 imagini vom parcurge un evantai de constructii impresionante prin dimensiuni, organizare spatiala si plastica arhitecturala.

V-ati intrebat vreodata cum arata resedintele vedetelor? Intr-o scurta serie de 10 imagini vom parcurge un evantai de constructii impresionante prin dimensiuni, organizare spatiala si plastica arhitecturala.

Will Smith. Acest ansamblu de constructii din Calabasas, California, ii apartine lui Will Smith.
O serie de corpuri cu volumetrii diferite sunt conectate pentru a forma un intreg asemenea unei fortarete.

Ben Affleck. In cursul anului trecut, Ben Affleck si Jennifer Garner s-au mutat in aceasta resedinta din Beverly Hills, in valoare de 16 milioane de dolari. Aspectul compact si lipsit de orice dinamica ofera constructiei un aer rece si sobru.

Barbara Streisand. Impresionanta resedinta a Barbarei Streisand este localizata in Malibu. Seria de volume cu regimuri de inaltime diferite este inconjurata de o gradina simpla si atent amenajata.

Britney Spears. Imaginea din galeria foto prezinta locuinta recent achizitionata de catre Britney Spears, in Calabasas, California. Se observa doar partea din spate a constructiei, impreuna cu gradina aferenta, in care piscina ocupa elementul central.

Michael Jackson. Noua resedinta a lui Michael Jackson este situata in Beverly Hills. Constructia de dimensiuni impresionante este inconjurata de vegetatie bogata cu scopul de a obtine o oaza de relaxare.

Cher. Aceasta resedinta din Malibu, de inspiratie orientala ii apartine celebrei Cher. Porticul spectaculos impreuna cu piscina situata in vecinatate constituie un element de maxim rafinament.

Heather Locklear. Actrita Heather Locklear traieste in aceasta resedinta din Malibu, desfasurata pe o suprafata generoasa. Dimensiunile joase si planimetria organizata dupa principiile simetriei configureaza o constructie ce se remarca prin eleganta.

Citeste si:
Britney Spears, „la cuțite” cu sora ei. Îi cere să nu mai facă uz...
Britney Spears, „la cuțite”...

Gemenele Olsen. In imagine (vezi galeria foto) se observa locuinta in care gemenele Olsen si-au petrecut cea mai mare parte a copilariei alaturi de parinti. Constructia este amplasata in Encino, Los Angeles.

Bob Dylan. Resedinta lui Bob Dylan prezentata in aceasta imagine se gaseste in Malibu. Se observa prezenta unei serii de constructii de dimensiuni joase, cu acoperisuri line.

Kevin Federline. Imaginea din galeria foto prezinta o locuinta inchiriata de catre Kevin Federline in Los Angeles. Constructia este una tipic americana, remarcandu-se prin acoperisul usor inclinat si fatada lipsita de orice decoratie.

In care resedinta ti-ar placea sa locuiesti?

Fii la curent cu ultimele noutati in materie de case, decoratii interioare, arhitectura, office si gardening pe Condo!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.