Multe dintre vedetele de la Hollywood ne-au convins ca operatiile estetice reprezinta cea mai urata cale spre infrumusetare.

Multe dintre vedetele de la Hollywood ne-au convins ca operatiile estetice reprezinta cea mai urata cale spre infrumusetare. Interventiile chirurgicale nereusite apar cand cei care isi doresc sa arate mai bine se simt constransi de imprejurari si au mai multi bani decat creier. Ceea ce ar descrie foarte multe celebritati, care, din pasiune pentru bisturiu, numai a oameni nu mai arata...

Vedete cu operatii estetice nereusite:

Michael Jackson nu a fost numai regele muzicii pop, ci si al operatiilor estetice. De departe cel mai... ciopartit om din lume, celebrul cantaret nu mai arata a el insusi de foarte mult timp. Nu numai ca si-a modificat radical trasaturile, dar este primul negru care s-a alaturat albilor cu ajutorul interventiilor pentru depigmentarea pielii. Ceea ce, de altfel, a stranit controverse in randul populatiilor de culoare. Dupa o pauza de cativa ani, timp in care si-a pierdut mare parte din avere si a fost implicat in tot felul de scandaluri, Michael intentioneaza sa isi reia cariera muzicala. Sa speram ca efortul nu ii va pune in pericol anumite parti ale corpului... Asa arata Michael inainte de operatii.

Jocelyn Wildenstein, supranumita si "femeia-pisica" a dorit probabil sa intre in competitie cu Michael Jackson, pentru ca altfel nu se explica de ce a cheltuit aproximativ 4 milioane $ pe operatii estetice, pentru a arata inuman. Se pare ca Jocelyn a apelat la bisturiu pentru ca sotul ei a inselat-o. Cum acesta avea o pasiune pentru pisici, femeia a considerat ca medicii ar putea transforma-o intr-o pisica si, astfel, va reusi sa isi recucereasca sotul. Rezultatul? Acesta a declarat: "Ea probabil considera ca o figura trebuie <reparata> prin aceleasi metode prin care se repara o casa." Asa arata Jocelyn in perioada in care era... normala.

Fata lui Mickey Rourke poarta atat urmele lasate de adversarii sai din perioada in care practica box, dar si de operatiile estetice pe care si le-a tot facut in speranta ca va scapa de urmele pumnilor pe care i-a incasat. Insa interventiile chirurgicale nu i-au fost de prea mare folos, ci dimpotriva, rezultatul este dezastruos. Asa arata actorul inainte de a cadea victima bisturiului.

Citeste si:
Prețuri noul Volkswagen Touareg facelift în România: start de la...
Prețuri noul Volkswagen...

Asa mama, asa fiu! Mama lui Sylvester Stallone este totodata si partenera de suferinta a fiului ei cand vine vorba despre chinurile operatiilor estetice. Jackie Stallone este si ea rezultatul operatiilor nereusite, iar "Rambo", ii calca pe urme. E drept ca actorul nu pare sa aiba 62 de ani, mai cu seama ca in ultimul timp si-a imbunatatit forma fizica pentru a juca in partea a patra a filmului care l-a consacrat, "Rambo", dar nici normal nu arata...

Dupa cateva operatii de facelift si marirea buzelor, Donatella Versace pur si simplu nu reuseste sa ne convinga ca este o femeie frumoasa. Nici injectiile cu botox nu au reusit sa o faca sa arate la fel de bine ca hainele pe care le creeaza. Sora regretatului designer italian, Gianni Versace, are 53 de ani si... se vede.

Tory Spelling a devenit populara odata cu rolul ei din celebrul serial pentru adolescenti, Beverly Hills 90210, produs de tatal ei, Aaron Spelling. Actrita nu s-a remarcat niciodata prin frumusete fizica, asa ca operatiile estetice pareau ultima ei sansa de a arata cat de cat bine. Mare greseala. Nici implanturile cu silicon, nici rinoplastia nu au dat rezultate. Asa arata Tory pe vremea cand nu se gandea sa isi schimbe infatisarea.

Citeste si:
Mara Bănică s-a luptat cu depresia. Operațiile estetice au ajutat-o...
Mara Bănică s-a luptat cu...

Look-ul lui Nicole Kidman a primit in ultimul timp doar cronici negative, presa poreclind-o "femeia-liliac" ca urmare a faptului ca operatiile estetice pe care si le face constant aproape ca au desfigurat-o. Actrita este poate singura de la Hollywood apreciata in mod deosebit pentru pielea impecabila si trasaturile ei care amintesc de frumusetea actritelor clasice. De aici si pasiunea companiei Chanel pentru imaginea ei, solicitata pentru a reprezenta celebrul parfum "Chanel No. 5". In ultimul timp insa, pielea lui Nicole seamana mai mult cu plasticul, iar acest lucru ii confera mai degraba un aer caraghios. Asa arata Nicole in vremurile ei bune.

Sansa Priscilley Presley de a imbatrani frumos s-a dus pe Apa Sambetei odata cu primele operatii estetice care i-au pocit trasaturile. Sotia raposatului Elvis, un adevarat model de frumusete in anii '60-'70, nu face acum decat sa ne starneasca compasiune. Asa arata vedeta pe vremea cand era fericita alaturi de regele rock 'n' roll-ului.

Citeste si:
Andreea Tonciu, atac dur la adresa femeilor botoxate: „Nu se mai...
Andreea Tonciu, atac dur la...

De unde nu avea nici sani mari, nici nas carn, pe Lil'Kim am vazut-o dintr-o data cu toti nurii actualizati si ne-am intrebat cum a crescut intr-un an cat altii in 10... Operatia ei de marire a sanilor a fost cu siguranta un esec si pentru ca nu si-a dat seama de acest lucru, a incercat si o rinoplastie. Ne intrebam ce mai urmeaza... Asa arata Lil' inainte de operatii.

Vedete cu operatii estetice reusite:

Nu toate starurile au avut parte de taisul neascutit al bisturiului, ci, dimpotriva, unele dintre ele arata mult mai bine dupa operatiile estetice. Despre Ashley Simpson se stie ca avea un complex legat de forma nasului ei. In cele din urma cantareata a apelat la rinoplastie pentru a-si corecta acest defect vizibil, iar schimbarea in bine s-a vazut imediat. Asa arata Ashley inainte de operatie.

La cei 62 de ani ai sai, Cher este in forma, iar aspectul ei fizic pare ca sfideaza timpul. O actrita spunea despre celebra cantareata: "Daca un dezastru natural ar distruge populatia Globului, in urma ar ramane praf, pietre si... Cher". Desi este de departe vedeta feminina cu cele mai multe operatii estetice, rezultatul nu a dezavantajat-o. E drept ca nu mai are demult trasaturile cu care a inzestrat-o natura, dar avand in vedere ca inainte de a se opera arata asa, nu putem decat sa o felicitam pentru noul look.

Citeste si:
Ana Baniciu, primele declarații despre operația de rinoplastie:...
Ana Baniciu, primele...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.