Salarii de zeci de milioane de dolari pentru cei mai amuzanti oameni din lume!

Lasand gluma la o parte, cei mai amuzanti actori din lume au salarii proportionale cu calitatea umorului lor...

Jerry Seinfeld

Venit anual: 60 milioane $

Averea sa este rezultatul ultrapopularului sitcom american care ii poarta numele, realizat de el insusi in parteneriat cu Lary David. Episodul pilot a fost transmis pe 5 iulie 1989, serialul propriu-zis debutand in mai 1990. Desi ultimul episod a fost transmis pe 14 martie 1998 si vizionat de 76 de milioane de telespectatori, actorul inca isi rotunjeste conturile de pe urma succesului inregistrat de serial. Cel mai recent proiect care l-a readus pe Seinfeld in fata milioanelor de fani este Bee Movie, un film de animatie foarte apreciat, in care Seinfeld si-a imprumutat vocea personajului principal.

David Letterman

Venit anual: 40 milioane $

Desi din punct de vedere al audientei ii este inferior rivalului sau Jay Leno, David Letterman il devanseaza cand vine vorba de bani. Succesul lui Letterman se datoreaza celebrului sau talk-show, Late Night with David Letterman, transmis de NBC incepand cu anul 1982. Initial, David a fost gazda emisiunii matinale The David Letterman Show, care desi a fost premiata de doua ori cu Emmy, inregistra audiente sub asteptari, determinandu-i pe cei de la NBC sa o anuleze in octombrie 1980. In 1993, actorul s-a mutat la CBS, pentru a fi gazda unei emisiuni asemanatoare, Late Show, devenit unul dintre cele mai populare talk-show-uri din lume. In plus, compania sa, Worldwide Pants, a realizat celebrul serial Everybody Loves Raymond, un alt succes colosal din punct de vedere al audientei.

Ben Stiller

Venit anual: 38 milioane $

Nu este unul dintre cei mai sexy actori din lume, dar are cu siguranta carisma si umorul necesare pentru a se remarca. Ceea ce a si facut de altfel in 2006, cand a acceptat rolul principal in comedia Night at The Museum, un real succes de box office, care a inregistrat venituri de 572 milioane $. Unul dintre cele mai recente proiecte ale lui Ben Stiller este comedia de actiune Tropic Thunder, in care joaca alaturi de Jack Black. Pentru anul 2009, actorul pregateste inca doua surprize: Hardy Men si Night at the Museum 2: Battle of the Smithsonian.

Jay Leno

Venit anual: 32 milioane $

Una dintre cele mai populare vedete de televiziune din lume si proprietarul companiei Big Dog Productions s-a remarcat imediat cu talk show-ul pe care il realizeaza la NBC incepand din anul 1992, The Tonight Show. Mai bogata in audienta decat celebrul Late Night with David Letterman, emisiunea lui Jay Leno aduce in fata telespectatorilor celebritati care apar pe prima pagina a ziarelor si la stiri, precum Tom Cruise, Robert de Niro, Denzel Washington, Nicole Kidman, Billy Crystal, Brad Pitt, Sharon Stone, supermodelul Heidi Klum, Harrison Ford, David Beckham, Pamela Anderson etc. The Tonight Show a putut fi urmarit si in Romania, in exclusivitate pe postul de televiziune Antena 3.

Citeste si:
Cele mai așteptate filme ale anului 2023
Cele mai așteptate filme ale...

Adam Sandler

Venit anual: 30 milioane $

Desi este foarte popular si castiga in jur de 20 de milioane $ pentru fiecare film in care joaca, Adam Sandler a dezamagit in ultimul timp cu esecuri de box office precum Click, Spanglish si I Now Pronounce You Chuck and Larry. In 2008 Adam a colaborat cu Judd Apatow pentru You Don't Mess with the Zohan, iar pentru 2009 actorul filmeaza in comedia Funny People.

Urmatorii in topul celor mai buni actori de comedie sunt:

George Lopez - 26 milioane $
Vince Vaughn - 25 milioane $
Larry The Cable Guy - 20 milioane $
Jeff Foxworthy
- 10 milioane $
Dane Cook - 9 milioane $


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.