Sticlele de Bling H2O sunt must-have-uri ale vedetelor la numeroase evenimente, printre care premiile Emmy, Grammy, sau MTV Video Music Awards.

Consumul de apa minerala s-a dublat in ultimii zece ani, chiar daca pretul este de aproximativ 100 de ori mai mare decat cel al apei plate.

Astazi apa minerala reprezinta "o banalitate" pentru majoritatea economiilor de consum din lume. Spunem majoritatea pentru ca exista si locuri, aproape uitate de lume, unde fiecare picatura de apa valoreaza enorm.

Insa si atunci cand vine vorba despre "simpla" apa minerala, excentricii sunt dispusi sa plateasca sume fabuloase pentru un astfel de produs, exercitandu-si putea finanicara pentru un lucru care nu este in sine exclusivist. Si atat timp cat exista cerere, de ce nu ar exista si oferta?

Apa de lux

Kevin G. Boyd este un producator celebru de la Hollywood. Ceea ce ii confera acest statut nu tine insa de implicarea sa in industria cinematografica. Dupa ce a petrecut multi ani pe platourile de filmare, si-a dat seama ca vedetele sunt foarte pretentioase aunci cand vine vorba de apa minerala pe care o consuma.

Apa minerala nu face parte doar din viata, ci si din imaginea acestora, celebritatile preferand produsele exotice, de la apa de mare, extrasa de la adancimi nebanuite, pana la apa imbuteliata pe insule putin cunoscute.

Astfel, Kevin G. Boyd a speculat aceasta cerere relativ nesatisfacuta si a creat Bling H2O, cea mai scumpa sticla cu apa minerala din lume. Sticlele de Bling H2O sunt "accesorii" ale vedetelor la numeroase evenimente, printre care premiile Emmy, Grammy, sau MTV Video Music Awards.

Apa minerala Bling H2O se imbuteliaza in Dandridge, Tennessee si bineinteles este una din cele mai rafinate din lume. Un alt detaliu care o distinge este faptul ca nu apare pe piata decat in editii limitate. Sticlele sunt placate cu cristale Swarovsky.

Bling H2O a primit medalia de aur la “Festivalul de Degustare a Apei” datorita procesului de purificare in noua trepte care se aplica apei. Pentru doritori, 750 ml de apa minerala de lux este disponibila in schimbul 50 - 60 $. Desigur, preturile cresc exponential pe masura ce Bling H2O creste in volum.

Citeste si:
Apa minerala versus apa plata: efectele asupra sanatatii
Din secretele unui stil de...

Pentru cei care isi permit si nu au nevoie sa isi urle statutul social cu fiecare ocazie, exista un tip de apa minerala care costa aproximativ 480 $ baxul. Special la aceasta este ca pretul de productie este foarte mic, iar cel de vanzare foarte mare. Doar ca diferenta de pret nu intra in conturi bancare personale ci se investesc in diverse metode de purificare a apei din Ethiopia, Uganda, Republica Centrala Africana si Malawi.

Cumpararea unui singur bax iti ofera garantia ca 24 de oameni vor avea apa potabila pe durata a 15 ani. Asa ca daca dispui de fonduri suficiente si vrei sa faci cuiva bine, poti cumpara... apa minerala.

De-a lungul timpului un nou produs a inceput sa fie la foarte mare cautare. Apa marina, de mare adancime. Cea mai renumita vine din Hawaii si se numeste Kona Nigari. Este extrasa de la peste 280 de metri adancime. Pretul acesteia este de 33,5 $ sticla.

Citeste si:
Efectele apei minerale asupra sanatatii: beneficii si dezavantaje
Efectele apei minerale asupra...

Autor: Andrei Dutulescu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.