Cum probabil v-ati inchipuit, resedinta magnatului este intesata de cele mai noi inventii IT, al caror scop este desigur sa ii asigure confortul dorit.

Cand vine vorba despre bogatasii lumii, ne gandim automat si la fondatorul MIcrosoft, Bill Gates. Ani de-a randul magnatul a detinut suprematia in topului opulentei realizat de celebra revista Forbes, care l-a plasat pe primul loc din 1993 pana in 2007. Anul trecut Gates a fost detronat de Carlos Slim Helu, un mogul al telecomunicatiilor.

Bill Gates, unul dintre cei mai bogati oameni ai planetei, cu o avere estimata la 56 de miliarde de dolari, este proprietarul unei case situate in Medina, cu vedere catre lacul Washington. Suprafata de aproximativ 4.600 mp a conacului este completata de cea a garajului si a anexelor, de aproximativ 1.500 mp.

Resedinta are sapte dormitoare, 24 de bai, sase bucatarii, o biblioteca impresionanta, o sala de cinema si o piscina. Parcarea subterana poate gazdui pana la 30 de masini.

Cum probabil v-ati inchipuit, resedinta magnatului este intesata de cele mai noi inventii IT, al caror scop este desigur sa ii asigure confortul dorit. Pasii celor care viziteaza locuinta lui Bill Gates sunt luminati automat. Holul de la intrare poate gazdui aproximativ 120 de oaspeti, care sunt apoi rasfatati cu tot ce si-ar putea dori din punct de vedere ambiental. In peretii casei au fost "ascunse" boxe, prin intermediul carora sunetul te insoteste in orice colt al casei. Touch pad-urile portabile controleaza totul, de la televizor, pana la temperatura si intensitatea luminilor.

Fiecare miscare a oaspetilor este monitorizata cu ajutorul unor echipamente speciale. Invitatii primesc la intrare un microcip, prin intermediul caruia acestia isi pot personaliza atat elementele de design ale camerelor in care intra, cat si conditiile climatice.

Valoarea proprietatii detinute de Bill Gates se ridica la 113 milioane $, impozitul anual fiind de peste 1 milion $.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.