Anul acesta agentiile de turism se pot lauda cu faptul ca excursiile in strainatate au avut cea mai mare cautare.

Anul Nou este din ce in ce mai aproape. Fie ca ti-ai propus sa il petreci acasa alaturi de cei dragi, in tara la munte sau in strainatate, probabil ca deja ai aranjat totul, iar acum astepti ca zilele sa treaca pana cand noaptea dintre ani va marca un nou inceput.

Dintr-un sondaj realizat recent de YUPPY, aflam ca 41,72% dintre participanti au ales sa ramana acasa de Sarbatori, in timp ce 21,01% sustin ca le vor petrece la munte. In strainatate vor pleca doar 10,65 %.

Anul acesta agentiile de turism se pot lauda cu faptul ca excursiile in strainatate au avut cea mai mare cautare. Si avand in vedere numarul foarte mare de agentii care activeaza pe piata de turism, inca se mai pot gasi pachete destul de atractive pentru Revelion, desi pentru unele destinatii biletele s-au epuizat deja.

Pentru cei care sunt dispusi sa cheltuiasca sume mai „condimentate” de bani, in schimbul carora vor avea garantate sejururi de vis, ofertele nu au fost in niciun caz epuizate. De exemplu, costul unui tur de 10 zile in Mauritius incepe de la 3.349 EUR. Bineinteles, cazarea se va face la un hotel de 5 stele. Excursia include in afara timpului petrecut in Mauritius si o zi in Paris, iar transportul se realizeaza cu avionul. Mai multe delatii aici.

Tot la categoria destinatiilor exotice cu preturi ridicate mai exista oferte si in Thailanda. Pretul este ceva mai acceptabil: cu doar 1920 euro se pot rezerva bilete pentru 12 zile. Este inclusa cazarea la hotel de 5 stele, micul dejun si masa de Revelion fiind incluse in pret. Daca te decizi sa pleci in Thailanda, este necesar sa ai pasaport cu minimum 2 pagini goale, valabil pentru cel putin 6 luni de la data inceperii calatoriei. Afla mai multe de aici.

O alta destinatie care si in aceasta iarna tine topul preferintelor romanilor cu bani, ramane Dubai-ul. O oferta in Dubai la Hotelul Habtoor Grand de 5 stele, situat pe plaja renumita Jumeirah, la 30 minute de aeroport, ar fi o alegere potrivita. Camerele hotelului sunt dotate cu baie proprie spatioasa, telefon, TV satelit, minibar, canapea, seif, internet, uscator de par. Alte facilitati: restaurante, baruri, 3 piscine, jacuzzi, plaja privata cu sezlonguri si umbrele, gradina tropicala, sala de fitness, sporturi acvatice, teren de tenis, rent-a-car, club pentru copii, centru de afaceri si multe altele. Costul unei excursii de 5 zile aici in perioada 28.12.2007 - 02.01.2008 se ridica la 1880 E - loc in camera dubla, pentru o persoana. Pachetul include transportul cu avionul si regim de demipensiune. Detalii suplimentare aici.

La polul opus, pentru cei care nu sunt dispusi sa chelutiasca multi bani, dar totusi isi doresc sa intre in noul an pe peritoriu strain, inca mai pot gasi oferte la vecinii din sud. La Varna, in Bulgaria, pretul unui sejur de 5 zile in sistem all-inclusive, incepe de la 165 euro/persoana. In principiu, este vorba despre camerele duble dotate cu telefon, mini bar, TV, uscator de par, balcon. Mai multe detalii aici.

Chiar daca febra pregatirilor a inceput si majoritatea ofertelor si-au gasit doritori, pentru cine inca mai vrea sa plece in strainatate in acest an, o poate face daca dispune de buzunare fertile sau nu. Oricum, ar fi bine sa te grabesti!

Articol de Andrei Dutulescu

Click pentru a vedea articole asemanatoare pe YUPPY:

1. Cele mai scumpe oferte de Revelion
2. Ultima strigare pentru Revelion
3. Unde faci Revelionul?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.