O simpla masa ce ascunde anumite subtilitati de utilizare.

Un birou intr-o lume a tehnologieiRasa comoda

Suntem o rasa comoda, si cu cat vedem ca se poate mai mult, cu atat investigam mai mult acest domeniu. Cine n-ar plati bine pentru o economie de timp, in primul rand, si apoi pentru o economie de munca, mai ales cand timpul respectiv poate fi dedicat unei investitii financiare.

Un birou intr-o lume a tehnologieiSimplificare

Era ''butoanelor'' s-a dezvoltat vertiginos ajungand chiar sa devina mult prea complicata si automat prea solicitanta pentru memoria rasei umane. Este adevarat ca rezultatul deriva din insasi incercarea de simplificare a unor eforturi si nu putem sa nu recunoastem ca acest amanunt nu-l ia de departe pe cel anterior.

Un birou intr-o lume a tehnologieiA doua fata a adevarului

Apoi exista o a doua fata a adevarului. Iubim comoditatea, mai mult, adoram confortul! Renteaza psihic si fizic. Deci, cu cat dotarile achizitiilor noastre sunt mai numeroase si mai ingenioase cu atat mai bine. Dar oare va asteptati intotdeauna?

Un birou intr-o lume a tehnologiei3 in 1

Sa explicam mai pe larg. De cele mai multe ori este vorba de principiul ''trei in unul'', si nu va ganditi automat la Jacobs. Un obiect care substituie si alte obiecte, sau unul care rezolva FAQ -urile acelui tip de obiect. Si cum toate astea merg mana in mana cu nevoia umanitatii de a fi ''smecher'', intr-o societate binevoitoare ca a noastra, vom agrea un asemenea design inovator.

Un birou intr-o lume a tehnologieiBanal sau estetic?

Este vorba despre o simpla masa ce ascunde anumite subtilitati de utilizare, ce iti scuteste descarcarea de adrenalina a cazurilor de nervozitate. Multe dintre ele sunt aparent banale, insa aparenta da bine si ochiului.

Un birou intr-o lume a tehnologieiNecesitati cotidiene

Deci, avem o masa cu cos de gunoi, cu suport de creioane, cu sertare transparente pentru a nu mai fi nevoie sa le deschizi sa vezi daca guma de sters e acolo, cu orificii intermediare pentru cablurile de conexiune la care se adauga un suport ascuns al acestora evitand astfel traditionala piedica din cabluri, si cu mini-mini biblioteca pentru necesitatile cotidiene ale prezentului.

Un birou intr-o lume a tehnologieiAplicatia

La toate astea adaugam si aplicatia de ajustare in inaltime sau pozitie, extrem de facila, evident prin metoda "butonului", ca sa nu ne obosim muschii si asa insuficient solicitati. E clar ca nu mai poti avea scuze sa nu lucrezi, iar daca asta in final te deranjaza, atunci te pot anunta simplu ca n-ai scapat de mentalitatea ''socialismului ceausist''.

Un birou intr-o lume a tehnologieiDetaliile

Confortul deriva dintr-o anumita noblete a bunului gust. A trai bine nu este doar un capriciu, ci este o investitie in termeni de randament profesional. Cred ca v-ati familiarizat cu aceasta ultima notiune, mai ales dupa '89. Detaliile fac diferenta in viata, construiesc evolutia umana si treptat se fac salturi.

Autor: Oana Nituica
Articol sustinut de Un birou intr-o lume a tehnologiei


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.