Suntem adeptii unui stil de viata cat mai ancorat in noile tendinte.

Ne plac masinile de ultima generatie, hainele marilor designeri, ceasuri de lux sau PC-uri high-definition. Trend-ul este cat se poate de ascendent si cand vorbim despre cele mai simpatice accesorii ale computerelor noastre, mousii.

Conectati in permanenta cu lumea virtuala, in viata reala se produce o reactie mai putin asteptata. Cum reactionezi cand trebuie sa utilizezi un mouse in forma de ardei iute? Dar unul cu telefon incorporat? Dar un mouse facut numai din piatra?

Mousi Fashionable

Pentru colectionari exista cei mai "la moda" mousi. Un ardei iute, corpul unei femei in lenjerie sau un creier fosforescent, toate, dupa placerea cumparatorului. Pretul unui astfel de mouse este de 42 de dolari insa poate ajunge cu usurinta la 115 dolari.

Inovatie si eleganta pe ritmurile unui scrollNoul mouse optic al celor de la Evergreen este cat se poate de inovator. Compania Evergreen Japan nu s-a lasat mai prejos si a introdus o noua "linie" de mousi-caine. In forma de jucarie, acesti mousi nu inspira prea multa incredere, dar cu siguranta au simtul umorului. Cu diferite design-uri, perfect functionali, masoara 88 x 120 milimetri si cantaresc 160 grame. Mana poate fi plasata pe langa statueta, de aici putand fi acesat click-dreapta si stanga, iar scroll-ul este reprezentat de baza mouse-ului, care are 88 milimetri. Mouse-ul este compatibil cu Windows 2000 si XP.

Inovatie si eleganta pe ritmurile unui scrollPrimul mouse conceput in totalitate din piatra. Incredibil, insa cat se poate de adevarat! Un designer rus a creat primul astfel de mouse. Instructiunile sunt aceleasi ca in cazul unui mose obisnuit. Design-ul sau este insa, mai mult decat atractiv.

Mouse-ul telefonic

AP-100 Mouse Phone, este probabil cea mai proasta idee din lume sau dimpotriva, pentru ca putem vorbi cu usutrinta la telefon cu cel mai bun prieten cand jucam jocul preferat pe computer. Totusi, design-ul retro alaturat facilitatilor este eficient pentru un om de afaceri foarte ocupat, care va economisi... cateva secunde din timpul sau. ASG-142 este un mouse optic de 800dpi dublat de un VoIP/Skype phone. Are un display de 3.30 cm, display postat in speacker-ul telefonului, si conectare prin USB. Chip-ul pentru sunet intensifica calitatea data de Softphone VoIP. Intre mouse si telefon exista un sistem de autodetectie precum si un suport hands-free.

Ce investitie poate fi mai buna decat aceea a unui mouse cu termometru? Un mouse USB care contine un termometru si indicator laser. Facut pentru laptop, mouse-ul atrage cu siguranta atentia. Modelele sunt concepute in culorile negru sau rosu, masoara 75 x 35 x 20 mm si cantareste 50g. Pretul incepe de la 18 dolari.

Inovatie si eleganta pe ritmurile unui scrollTopul celor mai ciudati 10 mousi

Oamenii au o imagiantie foarte bogata. Daca plusam si ne referim la dezvoltarea tehnologiei si la cat timp petrecem in fata calculatorului, putem cu usurinta spune ca un mouse trebuie sa ne ofere placerea de a fi conectati la lumea viartuala. Placerea aceasta insa, poate fi de multe ori ancorata destul de mult in realitate. Asa s-a nascut si topul celor mai ciudati mousi, si asta pentru ca nu suntem familiarizati sa folosim un mouse in forma de minge sau un mouse pentru picioare.

Inovatie si eleganta pe ritmurile unui scroll1. Primul in top este Foot Mouse. Se pun picioarele pe mouse si... se da click. Una dintre pedale controleaza miscarile in timp ce cealalta se ocupa de click-uri. Carcasele sunt facute din plastic injectat intr-o matrita. Mouse-ul are un mecanism pentru detectia presiunii la 360 de grade.

2. CP-1 USB Spy Mouse. Micul obiect are incorporat un microfon care transmite informatii receptorilor din apropiere. Practic, vorbim despre un mose-transmitator. El incepe sa functioneze din momentul in care conectezi cablul USB la computer si continua sa transmita pana cand opresti conexiunea. Masoara 53 x 95 x 35 mm si cantareste numai 75g.

3. Powerglove Mouse Zerosign a transformat un Nintendo Powerglove intr-un mouse-computer dupa ore intregi de taiat fire si ciopartit.

4. AMG Helmet Optical Mouse. SolidAlliance Japan prezinta un inovativ mouse wireless cu un design inspirat din AMG-Mercedes Helmet a lui Jean Alesi.

5. NES Controller Optical Mouse. Majoritatea mousilor optici sunt cat se poate de plictisitori din moment ce toata lumea are unul. Acesta este cat se poate de original, mai ales ca poate fi facut destul de usor.

6. Mouse Phone este un dispozitiv care combina un telefon cu un mouse intr-un design destul de interesant.

7. Mus2 Cursor Mouse. Complet diferit ca si design. Sparge cu siguranta orice tipar. Mus2 Cursor Mouse este practic un mouse-cursor. Are rezolutie de 800 dpi si este compatibil cu sistemele Windows si Mac.

Inovatie si eleganta pe ritmurile unui scroll8. Mario Bros Computer Mice. Nu arata confortabil, cu atat mai putin functional. Desi pare foarte pixelat, mouse-ul Super Mario Brothers este un mouse cu USB, cu foarte mult succes, lansat de National Console. Pretul sau este de 23 de dolari. Mouse-ul este valabil in format Mario si Goomba si este compatibil cu atat cu sistemele Mac cat si cu cele Windows.

9. Street Mouse. Acest stilat BMW rosu-bombon nu este altceva decat un mouse. "Street Mouse", mai bine zis. Inovativul mouse are cauciucuri din crom si rezolutie de 800dpi, precum si led-uri semnalizatoare.

10. Pe locul 10 se situeaza "Zero Tension Mouse", un mouse revolutionar care seamana mai mult cu un joy-stick. Acest mouse-USB are functionalitate normala, scroll si butoane dreapta / stanga, are detectie optica digitala si este conceput in marime medie sau mare. Masoara 11.43 x 8.6 x 14.22 si este compatibil cu orice PC sau MAC. Pretul este de 79.95 dolari.

Autor: Gabriela Cociasi
Sursa: wall-street.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.