Concept dezvoltat de Lexus pentru filmul "Minority Report".

Din filmul lui Spielberg direct pe eBayDaca doriti sa va cumparati acest concept dezvoltat de Lexus pentru filmul "Minority Report", intrati pe eBay si licitati. Pretul sau: 88.000 $.

Din filmul lui Spielberg direct pe eBayDaca va doreati de mult timp sa va cumparati o masina demna de aparitia intr-un film de actiune de la Hollywood, aveti acum ocazia de a face acest pas. Masina pe care o aveti in imagine nu e alta decat cea utilizata de Tom Cruise in filmul Minority Report, regizat de Steven Spielberg si aparut in 2002. Numele oficial al acesteia este Lexus Concept 2054.

Din filmul lui Spielberg direct pe eBayConceptul a fost proiectat de Lexus in doar trei exemplare (celelalte doua au revenit constructorului nipon si casei de productie cinematografica) iar acest exemplar a fost scos la vanzare pe celebrul site de licitatii eBay, la un pret de 88.000 de dolari. Ideea care a stat la baza acestui model futuristic a fost aceea de producere a masinii anului 2054.

Evident, motorul de care dispune este un "banal" V6 derivat de la Chevrolet care este cuplat la o transmisie cu sase rapoarte, insa formele exterioare ale modelului si faptul ca mai exista doar doua in lume fac toti banii.

Autor: Mircea Mester
Sursa: automarket.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.