Se da problema. Se scoate telefonul, se face o fotografie problemei si se porneste aplicatia care rezolva orice ecuatie in doi timpi si trei miscari.

Majoritatea telefonaleor sunt dotate cu un calculator, insa niciunul atat de complex incat sa poata rezolva probleme complicate de matematica. Pana acum.

PhotoMath este prima camera-calculator care poate rezolva orice ecuatie. Tot ce trebuie sa faci este sa indrepti camera catre problema, iar aplicatia va afisa automat rezultatul corect. Mai mult, iti va aratat pas cu pas cum trebuie rezolvata problema pentru a ajunge la acel rezultat.

Pentru moment, PhotoMath poate rezolva probleme de artimetica, fractii, ridicarii la puteri si ecuatii de gradul I, dar creatorii aplicatiei planuiesc sa extinda baza de date.

PhotoMath este valabila pe dispozitivele iOS si Windows si poate fi descarcata gratuit. Versiunea pentru Android va fi valabila in 2015.

PhotoMath from MicroBLINK on Vimeo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.