Mai poti agatat fete daca esti un om al strazii? Se pare ca da!

Faceti cunostinta cu Joe, cersetorul care reuseste sa agate fete aproape seara de seara. In varsta de 26 de ani, Joe isi petrece zilele cersind pe strazile din Manhattan si castigand aproape 150 de dolari pe zi. Noptile si le petrece in patul fetelor pe care le agata prin baruri sau pe strada.

Desi este un cersetor, Joe nu arata ca unul. Igiena este cel mai important lucru pentru Joe care spune care nu are nicio haina care sa fie rupta sau murdara. Toti banii pe care ii castiga, ii cheltuie pe aspect, pe bautura si pe droguri.

Pentru Joe este foarte importanta sa agate fete pentru ca de acest lucru depinde unde isi va petrece noaptea – daca va fi pe strada sau intr-un pat cald. Constiinde de sarmul sau, tanarul il foloseste din plin pentru a cuceri fete.

Si se pare ca are succes ca, dupa cum sustine, patru nopti din sapte le petrece in apartamentul fetelor pe care le acosteaza.

Povestea lui o puteti urmari in clipul de mai jos:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.