Automobil Club Roman (ACR) lanseaza o campanie indrazneata de constientizare asupra importantei centurii de siguranta la volan

Automobil Club Romatn isi propune sa atraga atentia barbatilor asupra nevoii de a purta centura de siguranta la volan, printr-un mesaj greu de ignorat. Campania a fost lansata in mediul online, pe Facebook si Instagram si cuprinde deja peste 200 de fotografii cu soferite, printre care si catteva vedete, purtatnd centura de siguranta. Campania se numeste in mod sugestiv, Seatbeltb00bing. (cu doi de zero)

Campania porneste de la observarea comportamentului soferilor romatni. In Romatnia, multi barbati nu isi cupleaza centura de siguranta atunci catnd se urca la volan: 6 din 10 conducatori auto nu poarta centura de siguranta, barbatii au cu 77% mai multe sanse de a-si pierde viata intr-un accident auto decatt femeile, si anual, de trei ori mai multi barbati decatt femei isi pierd viata in accidente auto. Scopul campaniei este sa faca purtatul centurii de siguranta un fenomen greu de ignorat in mediul online, schimbatnd astfel un comportament.

In urma pre-lansarii campaniei in mediul online, peste 200 de soferite au postat, pe Facebook si Instagram, pe hashtag-ul #Seatbeltb00bing – cu doi de zero - fotografii in care aratau faptul ca poarta centura de siguranta, demonstratnd ca siguranta la volan poate fi, cu siguranta, atragatoare. Inceputul campaniei a atras imediat atentia vedetelor, Nicoleta Luciu, Jojo si Gina Pistol alaturatndu-se si postatnd fotografii cu centura de siguranta cuplata.

Campania continua cu un apel lansat catre toate femeile din Romatnia, soferite sau pasagere: haideti sa facem purtatul centurii greu de ignorat: tot ce trebuie sa faceti este sa va fotografiati purtatnd centura de siguranta si sa incarcati fotografiile pe Facebook sau Instagram, folosind hashtag-ul #Seatbeltb00bing (cu doi de zero).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.