Reclame oneste care nu vor sa vanda, ci sa iti atraga atentia asupra unor probleme care ne afecteaza mai mult sau mai putin.

Reclamele si-au creat proasta reputatie ca vor sa iti vanda ceva, sa te convinga ca detergentul lor e mai bun decat al concurentei si sa iti ocupe mintea cu lucruri triviale. Nu spunem nu, in general cam asta este scopul reclamelor.

Ne plangem de modul in care reclamele ne invadeaza viata cotidiana insa, reclamele au puterea de a ne atrage atentia asupra unor probleme de care, in mod normal, nu am sti. Ganditi-va la Ice Bucket Challenge si la cat de multe stiati despre scleroza laterala amiotrofica inainte sa se creeze atata buzz in jurul campaniei lansate de fundatia americana ASL.

De cele mai multe ori, pentru ca o reclama sa iti ramana in minte sau sa declanseze o emotie, trebuie sa te socheze, sa iti arate un adevar pe care, poate, pana acum l-ai ignorat. Cifrele si statisticile nu sunt suficiente pentru a mobiliza mapamondul, e nevoie de o imagine de efect insotita de un mesaj emotionant care sa dea privitorului de gandit.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Este si cazul acestor reclame oneste pe care le-am adunat in GALERIA FOTO de mai jos.

Noi credem ca va vor da de gandit si va vor face sa vedeti lumea cu alti ochi.

Ce credeti, functioneaza aceste reclame?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.