Ce inseamna de fapt iubirea adevarata?...

Mitul numarul 1: Daca am orice indoiala cu privire la relatia mea, atunci nu sunt cu cine trebuie

Din pacate, trebuie sa ne impacam cu ideea ca totul in viata are o mare doza de iluzie si ca trecem prin numeroase evenimente impredictibile. Sa te indoiesti in privinta oricarei decizii din viata nu este doar inevitabil, dar si foarte sanatos. Si cand esti pe punctul de a lua o decizie cum ar fi casatoria, este normal sa ai si semne de intrebare, pana la urma.

Foto: cuplu tinandu-se de mana sursa Shutterstock.com

Este normal sa te intrebi – fac cu adevarat o alegere din iubire? Si totusi nu teama ar trebui sa fie atitudinea corecta, ci raspunsul la intrebarea: Este acest om acela alaturi de care pot invata despre iubire?

Mitul numarul 2: Daca nu simt fluturasi in stomac ori de cate ori ma vad cu el (sau daca nu i-am simtit niciodata), inseamna ca nu il iubesc cu adevarat

Emotiile acestea puternice pe care le simtim sunt semne ale unui inceput de relatie. Si de fapt, fluturasii astia au mai degraba legatura cu dorinta. Din nefericire, psihicul modern a legat ideea de iubire de dorinta. Vrem mereu acel element dramatic si cand se intampla astfel de lucruri, avem impresia ca am gasit „marea iubire”.

DAR! Dragostea adevarata nu are nimic de-a face cu drama. Dragostea adevarata se refera la doi oameni care sunt disponibili unul pentru celalalt.

Citeste continuarea pe Garbo.ro

Foto main: cuplu sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.