Citeste sfaturile lui Bill Murray despre viata, iubire si oameni. Te vor face sa zambesti si sa gandesti. :)

Circula zilele trecute un filmulet cu Bill Murray, la o petrecere a burlacilor, dand sfaturi parintesti unor tineri un pic cam piliti. “Daca ai intalnit pe cineva si crezi ca este alesul sau aleasa, le-a spus Murray, nu face ce face toata lumea: cine, intalniri, nunta. Ia un bilet de avion si calatoreste in jurul lumii cu persoana respectiva. Du-te in locuri in care este greu sa ajungi si la fel de greu sa pleci. Daca la intoarcere, in momentul in care cobori din avion, inca mai este indragostit de persoana respectiva, ia-o de sotie sau de sot acolo, pe loc.”

Bill Murray face destul de des asta si nu este genul de vedeta cu care te-ai obisnuit. Fara sa aiba o armata de bodyguarzi in jur, Murray iese in lume si interactioneaza cu oamenii. O face natural, cu simplitate si modestie; bea beri cu ei, canta karaoke, joaca baseball si le ofera sfaturi parintesti.

Foto: aroundphilly.com

Pentru ca ne place atat de mult, am adunat 8 sfaturi despre viata, oameni si iubire spuse de marele Bill-Fucking-Murray.

1. Fii genul de persoana careia ii pasa de cei din jur

Cred ca trebuie sa invatam sa fim responsabili… Cred ca felul in care ar trebui sa ne traim vietile este avand grija de noi, in primul rand, si apoi de cei din jur. Uitam ca avem aceasta responsabilitate.”

2. Ramai deschis la toate posibilitatile

Incerc, pe cat posibil, sa fiu atent si disponibil. Incerc sa fiu la dispozitia vietii. Daca esti pasiv si te dedici doar lucrurilor ordinare, timpul trece pe langa tine fara sa il traiesti. Dar daca esti la dispozitia vietii, lucruri superbe se vor intampla pentru ca TRAIESTI!

3. Nu te concentra pe lucrurile negative

Trebui sa speri ca ti se vor intampla lucruri bune. Asta este singurul lucru pe care il avem, speranta. Spera ca ti se vor intampla lucruri, ca vei face ceva, ca vei ajunge undeva. E mai bine decat sa lasi viata sa treaca pe langa tine si sa te trezesti ca este deja marti dimineata si nu stii ce s-a intamplat cu luni.

Citeste si:
Cum organizezi o nuntă la conac: 5 sfaturi utile
Cum organizezi o nuntă la...

4. Nu trece prin viata ca gasca prin apa

La un moment dat, le-am spus fratilor mei asa: ‘Aceasta este viata voastra, nu o repetitie’. Undeva, cineva tine scorul, asa ca avem obligatia sa traim pe cat de mult posibil si sa fim cat putem de dedicati.

5. Fii cineva

“Intotdeauna sa ai o intelegere a ceea ce esti, a personalitatii tale reale si unice. Nu face asta doar din cand in cand sau odata pe zi. Fa-o constant, pe tot parcursul zilei, pentru tot restul vietii.”

Foto: sharegif.com

6. Accepta trecutul si depaseste-l

A trebuit sa fac o gramada de greseli pana sa imi dau seama ca trebuie sa trec peste ele. Nu te mai gandi la greselile pe care le-ai facut sau la esecurile pe care le-ai avut; in felul acesta nu vei mai face nimic, niciodata."

8. Ia-ti munca in serios

Toata etapele unei cariere sunt importante si ar trebui luat in serios, indiferent daca munca pe care o faci este importanta sau nu. Fiecare sarcina pe care am avut-o de indeplinit pana acum am luat-o cat am putut de in serios, dar nu m-am obosit sa acord aceeasi atentie si reactiilor sau criticilor. Nu trebuie sa te alarmezi prea tare daca rezultatul nu multumeste pe toata lumea. Munca ta nu va place tuturor si nu ar trebui sa iti pese de asta. Mie nu imi pasa.”

Citeste si:
Bolile oamenilor pe care le poate face și câinele tău
Bolile oamenilor pe care le...


7. Relaxeaza-te

Cu cat esti mai relaxat, cu atat esti mai bun la toate; cu cat esti mai bun cu cei pe care ii iubesti, cu atat esti mai bun cu dusmanii tai; cu cat esti mai bun la job-ul pe care il ai, cu atat esti mai bun cu tine insuti.”

Foto main: captura YouTube


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.