Se spune ca este nepoliticos sa mesteci guma. Acest experiment demonstreaza contrariul.

Parintii, bunicii si profesorii ti-au ca nu este frumos sa mesteci guma si au incercat din rasputeri sa te dezvete de acest obicei. Compania de guma de mestecat Beldent, varianta argentiniana a gumei Trident, a vrut sa demonstreze sa mestecatul gumei nu atrage o impresie negativa din partea celor din jur. Ba dimpotriva, ii poate face pe cei care mesteca sa para mai prietenosi, mai deschisim sau mai aventurosi.

Pentru a vedea cum sunt perceputi oamenii care mesteca guma de catre cei din jur, compania argentiniana a pus la cale un experiment pe cat de simplu, pe atat de interesant.

Cu ajutorul unei instalatii artistice a “expus” mai multe perechi de gemeni intr-un muzeu. Desi identici, intre acestia exista o diferenta minora: unul mesteca guma, celalalt nu. Apoi, au rugat vizitatorii muzeului sa raspunda la diferite intrebari, precum: “Care din cele doua persoane credeti ca este mai prietenoasa” sau “Care din cele doua persoane credeti ca are o viata sexuala mai buna?”

Din cei 481 de oameni care au participat la experiment, 73% au favorizat persoana care mesteca guma.

Concluziile le trageti voi. : )


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.