QuickMobile, unul dintre cei mai mari retaileri de produse si accesorii IT&C din Romania, a expus in luna mai dispozitivul inovator Google Glass in 10 dintre cele 14 showroom-uri ale companiei din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca si Baia Mare, oferind consumatorilor romani o experienta unica de testare a mult-asteptatului gadget. Peste 10.000 de romani au incercat Google Glass in luna mai, iar in iunie QuickMobile estimeaza ca dispozitivul va fi testat de alti 15.000 de consumatori.

Experienta Google Glass, oferita de QuickMobile ca parte a campaniei „OK, GLASS, welcome to Romania!”, este o premiera atat in Romania, cat si in Europa, si s-a bucurat de un succes neasteptat.

Suntem impresionati de interesul foarte mare al romanilor pasionati de dispozitive inteligente pentru Google Glass. Ne dorim sa fim permanent alaturi de clientii nostri si sa le oferim cele mai noi dispozitive mobile, astfel ca, motivati de cererea foarte mare pentru testarea si chiar achizitionarea dispozitivului inovator al Google, am decis sa extindem cu inca o luna campania „OK, GLASS, welcome to Romania!”, planificata initial doar pentru luna mai”, a declarat Tudor Tiboc, director general al QuickMobile.

In prezent, accesul la gadget este limitat pe plan mondial de catre Google la un numar restrans de consumatori. Considerat cel mai inovator dispozitiv al anului, Google Glass ofera utilizatorilor posibilitatea sa se conecteze la internet şi la reţelele sociale, sa fotografieze, sa inregistreze video, sa acceseze harti prin GPS sau sa traduca in timp real texte afisate in campul vizual sau rostite de interlocutor, totul prin intermediul ochelarilor cu design futurist.

Inovaţia de la Google are un procesor dual-core, 1 GB de memorie RAM şi 16 GB de spaţiu de stocare. Cantareste 43 de grame si are accelerometru, giroscop si senzori care masoara inclusiv lumina ambientala. Camera foto incorporata in rama ochelarilor are 5 MP, este activata prin comanda vocala şi filmeaza la 720p.

Ca urmare a experientei Google Glass, am primit numeroase solicitari pentru achizitionarea dispozitivului. Google Glass nu este in prezent disponibil comercial, iar QuickMobile va face toate eforturile pentru a oferi Google Glass romanilor pasionati de inovatie si de gadget-uri inteligente inca din primele valuri de la lansarea la nivel mondial”, a declarat Tudor Tiboc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.