Cele mai otravitoare preparate culinare din lume.

Unele dintre ele sunt delicatese, in timp ce altele se vand chiar si in scoli insa toate pot provoca moartea. Afla care sunt cele mai periculoase mancaruri din lume.

1. Fructe Ackee

Micile delicateste sunt originare din Africa de vest insa sunt foarte populare in Jamaica si sunt considerate uneori fructele nationale. Problema este ca fructele pot duce la probleme serioase de sanatate daca sunt consumate inainte sa fie coapte foarte bine. Acestea contin o substanta care produce stari severe de voma. In cateva ore, organismul se deshidrateaza, apar crize asemanatoare cu cele cauzate de epilepsie iar persoana care le-a consumat poate intra in coma.

2. Hakarl

Daca va intrebati ce este acest aliment, trebuie sa stiti ca e carne fermentata de rechin, preparata in Groenlanda. Specia din care este facuta nu are tract urinar si toate substantele toxice se acumuleaza in carne. Aceasta poate fi consumata la 6 luni de la finalizarea procedeului de preparare.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto main: fruck ackee sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.