Crezi ca slujba ta este dificila? Uite care sunt cele mai periculoase zece meserii din lume.

Minerii

Exista putine slujbe in aceasta lume care iti pot distruge sanatatea mai rapid decat mineritul. Pe langa pericolele expunerii pe termen lung, minerii trebuie sa indure si riscul prabusirii peretilor sau riscul sufocarii.

Taximetristii

Chiar daca soferii de autobuze sau conductorii de trenuri se supun la multe riscuri, taximetristii isi pun zilnic viata in pericol atunci cand se urca la volan. Pe langa pericolul accidentelor rutiere, taximetristii risca oricand sa fie jefuiti sau chiar ucisi de clienti violenti.

Gunoierii

In multe tari din lume, cei care practica aceasta meserie sunt platiti foarte bine dintr-un motiv motiv foarte bun. Gunoierii se expun zilnic la numeroase obiecte si lichide periculoase.

Garzile de corp

Acesti oameni sunt platiti pentru a-si sacrifica viata pentru a-i salva pe cei care i-au angajat. Chiar daca se intampla rar ca o garda de corp sa fie nevoie sa sa isi puna viata in pericol, aceasta meserie trebuia inclusa in aceasta lista.

Citeste continuarea pe 9am.ro

Foto main: masuri de siguranta sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.