Puneti pauza cinci minute si amuzati-va cu aceste infografice inspirate din realitate. Va vor face sa zambiti. Apoi sa reflectati.

Buna dimineata! V-am pregatit in GALERIA FOTO o serie de infografice care infatiseaza cu o acuratete dureros de precisa adevarul despre lumea in care traim. Ilustratiile sunt rezultatul cooperarii dintre scriitorul danez Mikael Wulff si artistul Anders Morgenthaler, un duo creativ cunoscut sub denumirea de Wumo.

Ca niste fini observatorii ai realitatii inconjuratoare, Wulff si Morgenthaler surprind in graficele lor „greutatile” prin care omul modern trece in fiecare zi. O fac cu mult umor bine dozat si un pic intepator. Graiesc, insa, asa cum veti vedea, adevarul si numai adevarul. : )

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

In GALERIA FOTO am adunat inforgaficele noastre preferate. Nu ezitati totusi sa intrati pe pagina lor si sa urmariti minunatiile pe care le posteaza constant .

Daca v-a placut ce ati vazut, nu ezitati sa impartasiti cu prietenii!

Sursa foto: kindofnormal.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.