Se spune ca cele mai bune lucruri in viata sunt gratuite. Puse in umbra indoielii, aceste mici si simple lucruri ne fac sa dam din codita pe dinauntru, ne umplu sufletul de bucurie atunci cand ni se intampla si le constientizam.

Viata este plina de placeri simple, mici satisfactii pe care nu le putem anticipa, dar ne fac mereu pielea de gaina. Sunt mici daruri pe care viata ni le ofera, iar fiecare dintre noi le celebram in felul nostru unic.

In aceste zile aglomerate, incarcate, suntem inconjurati de tehnologie si gadgeturi de cand ne trezim si pana cand adormim (pana si ceasul desteptator cu rotita a fost inlocuit de alarma unui smartphone). Sigur, este minunat sa stim ca iPhone ul ne aminteste cand trebuie sa ajungem la urmatoarea intalnire, insa micile placeri ale vietii nu au nevoie de o aplicatie si, de cele mai multe ori, nu este nevoie sa folosim cardul pentru ele.

Desi scrisa de pe un laptop asezat pe un birou neoset, dintr-o sala fancy cu mai multe birouri, indraznesc sa intocmesc lista mea cu cele mai intense placeri care imi fac inima sa creasca la fel ca un cozonac:

1. Datul jos de pe tocuri si mers descultata pe asfalt, intr-o seara de vara. Noi, femeile adoram tocurile, insa dupa ce le-am purtat o zi intreaga, despartirea de ele este divina.

2. Picaturile reci ale ploii venita din senin, intr-o zi calduroasa de vara.

3. Adierea vantului de vara care flutura rochia.

4. Stranutul, o senzatie de eliberare de nedescris.

Citeste continuarea pe Envy.ro

Foto: carusel sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.