Va amintiti de vacantele petrecute la tara, la bunici? De dealurile verzi, de animalele care va deveneau cei mai buni prieteni, de peisajul de basm? Eh, bine, imaginile de mai jos nu numai ca va vor aminti de copilarie, dar va vor face si un dor nespus de acea perioada. : )

Elena Shumilova e mama si fotograf. Locuieste impreuna cu cei doi copii ai sai, Yaroslav si Vanya, la o ferma, in Andreapol, Rusia. Cu ajutorul talentului sau, Shumilova a reusit sa surprinda universul magic in care traiesc cei doi prichindei.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Inconjurati de caini, pisici, ratuste si iepurasi, cei doi nu inceteaza sa exploreze lumea inconjuratoare. Asa ca, profitand de peisajul de poveste, de culoari, vreme si de naturaletea celor doi baieti, Shumilova imortalizeaza, cu desebit de mult talent, cel mai frumoase si candide momente pe care acestia la impartasesc cu animalele pe care le-au adoptat si care le-au devenit prieteni de nedespartit.

Pentru ca fotografiile sale sa aiba acea alura de basm, artista este foarte atenta la lumina pe care o ofera mediul ambient. Prefera lumina naturala, indiferenta daca pozeaza afara sau inauntru pentru ca lumina naturala conofera o anumita profunzime emotionala. De cele mai multe ori, spune Shumilova, este inspirata de dorinta de a exprima ceea ce simte, desi nu stie intotdeauna despre ce anume este vorba.

Mai multe imagini puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina artistei.

Sursa foto: Elena Shumilova via Flickr.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.