Iti place sa savurezi un pahar de Coca Cola la masa? Poate ar trebui sa stii atunci cate pliculete de zahar iti ajung in stomac.

Presedintele pe Europa al companiei Coca Cola, James Quincey, a fost invitat in emisiunea moderata de jurnalistul BBC Jeremy Paxman. Cunoscut pentru interventiile sale directe si intrebarile intepatoare, Paxman l-a suspus pe Quincey unui interviu deloc relaxant.

Intrebat cat zahar contine o cutie de Cola, James Quincey a raspuns ca, intr-adevar, Coca Cola contine ceva zahar, cam 33 de grame si ca are calorii cam cat un Capuccino.

Prin intermediul unui experiment, prezentatorul a aratat presedintelui Coca Cola pe Europa cate pliculete de zahar se afla, de fapt, in paharele de Cola pe care oamenii le cumpara de cele mai multe ori la cinema. In cazul in care va intrebati, este vorba de 44 de pliculete. Nici mai mult nici mai putin.

Pus la zid, oficialul a spus ca, deoarece companiei ii pasa de sanatatea consumatorilor sai, cantitatea de zahar a fost redusa la „doar 23 de pliculete de zahar”.

Mai bine urmariti intreg clipul mai jos. Paxman reuseste sa il puna in mare dificultate pe oficialul Coca Cola cu intrebarile sale:


NEWSNIGHT: Paxman shows Coca Cola boss how much... de dm_522c09cf20d0a

Foto main: close up pahar Coca Cola sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.