Coca-Cola castiga titlul de cel mai cool brand al anului 2013 la categoria bauturi racoritoare, conform topului Forbes Romania privind cele mai influente 100 de branduri prezente pe piata romaneasca. Inovatia, stilul, autenticitatea, dezirabilitatea, unicitatea si responsabilitatea au fost principalele criterii evaluate in procesul de selectie.

In acelasi clasament, Dorna ocupa locul 2 la categoria Ape minerale, iar Sprite locul 3 la categoria bauturi racoritoare.

“Ne bucura foarte mult acest titlu, este o recunoastere a tuturor eforturilor din ultima perioada si un mod extraordinar de a incheia un an cu multe proiecte frumoase si creative. Cel mai cool brand al anului trebuie sa fie vizibil si inovator, de aceea vom continua sa raspundem asteptarilor consumatorilor nostri si sa le oferim cat mai des experiente inedite.”, a declarat Nicoleta Eftimiu, Sparkling Soft Drinks Marketing Manager – Coca-Cola Romania & Moldova.

Topul Forbes Romania „100 Cool Brands in 2013” a fost realizat in colaborare cu peste 80 de lideri de opinie romani care au analizat ponderea factorului cool in imaginea fiecarui brand.

Selectia celor mai cool branduri ale acestui an a pornit de la un esantion initial de 300 de marci. Clasamentul final a fost stabilit pe baza unei cercetari ample - cantitative si calitative - a imaginii fiecarui brand pe diverse medii de comunicare - rapoarte, publicatii, bloguri etc.

Alegerea formatorilor de opinie, intervievarea acestora, analiza si interpretarea rezultatelor a fost realizata de agentia de coolhunting ANTZ.

Foto main: phloxii sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.