Majoritatea dintre noi au ras asa de tare la un moment dat incat am ramas fara suflu, dar iata 10 persoane care au mers si mai departe cu amuzamentul lor. Atat de departe incat au murit de ras, in cel mai adevarat sens al expresiei.

1. Zeuxis

Pictorul Zeuxis a trait in Grecia antica, in secolul V i. Hr. Acest a murit de ras in timp ce lucra la un portret al Afroditei. De ce ar fi fost asa de amuzanta zeita frumusetii? Pentru ca modelul pe care il folosea pictorul era femeia batrana si supraponderala care comandase lucrarea.

2. Regele Martin de Aragon

In 1410, regele Martin de Aragon a murit in urma unei combinatii de ras de necontrolat si indigestie.

3. Pietro Aretino

Pietro Aretino a trait intre 1492 si 1556, fiind un scriitor foarte influent al perioadei Renasterii. A murit "prin sufocare, de la prea mult ras

4. Thomas Urquhart

Era o perioada agitata in Marea Britanie in timpul Revolutiei Glorioase. Asa de agitata incat Thomas Urquhart (un aristocrat scotian) a murit de ras cand a auzit ca tronul Marii Britanii fusese preluat de Carol II.

Citeste continuarea, dar si alte Stiri ale Zilei pe 9am.ro

Foto main: barbat razand sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.