Fred Stobaugh nu este nici compozitor si nici cantaret. A scris primul sau cantec la 96 de ani cand si-a pierdut sotia dupa mai bine de 70 de ani de casnicie. L-a numit 'Oh sweet Lorraine' si l-a dedicat celei care i-a fost aproape o viata intreaga.

In aprilie, Fred a ramas singur. Sotia sa, Lorraine, care i-a fost alaturi timp de 75 de ani, a decedat. Singur si indurerat, Fred a inceput sa scrie versuri, incercand astfel sa isi aline suferinta.

Amintirile vor dainui.

Oh, draga Lorraine, nu vreau sa merg mai departe” i-a scris sotiei sale.

Intamplator, Fred a aflat ca un studio de productie din Illinois, Green Shoes Studios, organizeaza o competitie muzicala. Fara sa fie compozitor sau cantaret si fara sa aiba o linie muzicala pregatita, Fred si-a pus versurile intr-un plic si le-a scris celor de la studio o scrisoare in care le-a povestit despre dragostea vietii sale, Lorraine.

Nu mare le-a fost mirarea celor de la Green Shoes Studios cand, pentru competitia muzicala pe care o organizasera, unul din cantece le-a fost livrat in casuta postala si nu pe Youtube. „Nu cant. As speria oamenii, haha”, a scris Fred pe plic.

Povestea lui Fred si emotia pe care o transmiteau versurile l-au facut pe Jacob Colgan, cel care se ocupa de concurs, sa convinga studioul sa compuna un cantec pentru „Oh Sweet Lorraine”.

Ce a iesit, precum si intreaga poveste o puteti urmari aici. Sa aveti pregatit un servetel.S-ar putea sa aveti nevoie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.