O selectie de fotografii macro care surprind frumusetea aproape nepamanteana a coralilor.

In nuante de roz, rosu sau maron. Asa ne imaginam un coral. Asa l-am vazut in fotografii, in documentare sau pe bijuteriile bunicii. Fotograful Felix Salazar a surprins o alta fata acestor majestice vietati marine, una frumos colorata si serena.

Vazuti de aproape, prin intermediul fotografiei macro, descoperim ca exista o paleta cu mult mai larga de culoare si ca adancul oceanului nu este doar roz, ci si rosu, albastru, verde sau mov.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Lasand la o parte culorile vibrante, fotografiile lui Felix Salazar mai scot in evidenta si textura din care sunt alcatuiti corali. Fie ca vorbim de protuberante viu colorate sau de formatiuni care iau aspectulunui buchet de flori multicolor, Felix Salazar reusete sa surprinda coralii in toata splendoarea lor.

Mai multe imagini cu fermecatoarele fotografii macro ale coralilor puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina artistului.

Sursa foto: Felix Salazar


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.