eMAG a anuntat in urma cu putin timp care sunt 10 cele mai reduse produse care vor intra in campania de reduceri de Black Friday. Lista cuprinde televizoare, telefoane mobile performante si anvelope de masini.

Black Friday a ajuns in Romania odata ce eMAG a introdus conceptul pe piata de e-commerce. Traditia se respecta anual si retailerul promoveaza in mediul online diverse produse la reduceri, acestuia alaturandu-se tot mai multe destinatii online cu promotii semnificative.

Maine la prima ora, pe 16 noiembrie, incepe oficial Black Friday 2018 in Romania, odata ce eMAG da startul reducerilor. Vor fi puse la vanzare 3 milioane de produse, cumulandu-se un total de 220 de milioane de reduceri.

Oferta cuprinde laptopuri, electrocasnice mici si mari, parfumuri, articole de moda, piese de mobilier si decoratiuni, dar si jocuri, jucarii sau produse de bricolaj, de infrumusetare si auto. Pentru a oferi o idee despre ce inseamna editia de anul acesta, eMAG a oferit detalii despre 10 astfel de produse:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.