HTC One A9 este o noua alegere remarcabila a utilizatorilor care doresc un design uluitor fara niciun compromis cand vine vorba de stil si performanta.

HTC anunta lansarea in Romania a celui mai nou telefon din gama premiata HTC One, modelul HTC One A9. Telefonul imbina tot ce este mai bun in designul si inovatia foarte apreciate ale HTC si cel mai nou sistem de operare Android de la Google – Android 6.0 Marshmallow. Varful de gama poate fi comandat incepand cu 2 Noiembrie, prin partenerii locali, si va ajunge in magazine la sfarsitul saptamanii, in doua variante de culoare: Carbon Gray, Opal Silver.

HTC One A9 reprezinta evolutia designului gamei HTC One. Noul membru al familiei One se inspira din frumusetea naturala care ne inconjoara si foloseste culori blogate si impresionante si finisaje unice intr-un stil pe care noi l-am denumit „metalmorfic”. Ne bucuram sa aducem noul varf de gama HTC in Romania intr-un timp atat de scurt de la lansarea la nivel global, care a avut loc saptamana trecuta, si suntem increzatori ca va fi apreciat de consumatorii din Romania.

Noul HTC One A9 este un smartphone care combina designul impresionant cu cele mai noi functii ale Android 6.0 Marshmallow, iar interfata HTC Sense completeaza o experienta smartphone de neegalat. Dotat cu cel mai nou procesor Qualcomm® Snapdragon 617 cu X8 LTE integrat si unitati centrale de procesare octa-core de 64 biti, HTC One A9 este conceput pentru a oferi un echilibru perfect de performanta puternica, conectivitate rapida si autonomie mai buna a bateriei.

Camerele foto principala si frontala ale noului HTC One A9, impreuna cu instrumentele de editare puternice si totusi simple, realizeaza fotografii si clipuri video epice, cu o singura atingere. Camera foto principala de 13 MP este dotata cu un stabilizator optic de imagine (OIS), care minimizeaza automat tremurul mainii si corecteaza vibratiile pentru ca tu sa obtii imagini extrem de clare de fiecare data. In acelasi timp, camera foto frontala UltraPixel ofera cele mai bune autoportrete in orice conditii de iluminare, folosind senzorul HTC UltraPixel pentru a capta cu 300% mai multa lumina decat camerele foto de smartphone conventionale.

Citeste si:
Bergenbier lansează Caraiman, cel mai nou brand din segmentul de...
Bergenbier lansează Caraiman,...

Totodata, cu functia de editare Hyperlapse a telefonului HTC One A9, viteza clipurilor video poate fi marita de 12 ori pentru un efect time-lapse deosebit, creand un clip video captivant care surprinde perfect momentele care conteaza. Utilizatorii pot derula rapid clipul video sau pot folosi modul captura pentru editare cu incetinitorul, scotand in evidenta acele amintiri de neuitat. Pot folosi si aplicatia HTC Zoe pentru colectarea simpla si automata a celor mai bune fotografii si clipuri video intr-un montaj cu aspect profesionist, care sa fie impartasit cu prietenii si familia si sa prezinte povestea fiecarui moment din perspective diferite.

Noul HTC One A9 ofera o calitate uimitoare a sunetului, cu HTC BoomSound integrat in casti, alaturi de tehnologia Dolby Audio surround3, furnizand in casti un sunet captivant si vibrant ca intr-o experienta live si ducand sunetul de inalta rezolutie la urmatorul nivel4. Cu un convertor DAC incorporat (Digital to Analogue) care ofera audio la 24 biti si calitate 192KHz – mai buna decat calitatea unui CD – sunetul aduce o bogatie si o profunzime nemaiintalnita in colectia ta de muzica. Un amplificator de mare putere pentru casti, de 2 ori mai puternic decat la alte telefoane, ofera mai multa putere si gama dinamica pentru ca utilizatorul sa poata distinge fiecare nuanta a muzicii, clipurilor video si jocurilor preferate. Castile optionale de inalta rezolutie HTC Pro Studio ofera izolare fonica si un sunet cu adevarat captivant.

Citeste si:
iPhone vs. smartphone-uri Samsung: care este cel mai bun?
iPhone vs. smartphone-uri...

Pentru un aspect memorabil, noul HTC One A9 va fi disponibil impreuna cu o gama de accesorii personalizabile, incluzand husa HTC Dot View II in variantele de culoare Obsidian, Deep Garnet, Sea Coral si Turquoise Blue. Carcasa cu aspect retro si cu afisaj matriceal format din puncte perforate dezvaluie instant notificari, actualizarii ale vremii, identitatea apelantului si multe altele, chiar si atunci cand este inchisa, iar cateva gesturi simple aduc muzica, lanterna, radioul si instrumentele de inregistrare a vocii mai aproape ca niciodata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.