Yuppy 25 Iunie 2015 15:44
Gmail a introdus butonul de "Unde Send", care iti permite sa stergi un mail in maxim 30 de secunde din momentul in care l-ai trimis.

Se poate intampla uneori sa trimiti un mail si apoi sa te razgandesti, sau sa iti dai seama ca ai scris ceva nepotrivit si sa regreti apoi ca ai apasat butonul de Send.

Dupa ani de teste, Gmail a creat butonul de "Undo Send", care permite utilizatorilor sa opreasca trimiterea unui mail.

Pentru a activa aceasta functie, trebuie sa te duci in Settings (Setari), la optiune General si sa selectezi rubrica Undo Send. Acolo vei putea alege intervalul de timp pe care il ai la dispozitie pentru a anula trimiterea mailurilor.

Dupa activarea functiei, de fiecare data cand vei trimite un mail, va aparea imediat un buton de Undo. In functie de timpul stabilit, ai la dispozitie 10, 20 sau 30 de secunde pentru a te decide daca vrei cu adevarat sa trimiti acel mail. In cazul in care te razgandesti si apesi butonul de Undo Send, mailul tau nu se va mai trimit, si va fi salvat in Draft.

Daca nu ai reusit sa gasesti optiunea Undo Send in setari, incearca si zilele urmatoare. Google este in plina implementare a functiei si este posibil sa mai dureze putin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.