Wacom ne-a obisnuit cu produsele pe care le dezvolta. In general lider de piata pe segmentul sau, producatorul japonez ne prezinta un gadget absolut fantastic: tableta Inkling.

Trebuie sa recunosc ca am zambit in timp ce ma uitatm la filmuletul de prezentare (pe care puteti sa-l urmariti si voi mai jos). Nu stiu de ce, pentru ca nu am talent la desen si nu pot sa spun ca sunt un pasionat al picturii sau al desenului in general.

Totusi nu pot sa nu recunosc ca ma gandeam in timp ce priveam cat de multe poate face acest gadget la acei studenti la arhitectura, la toti acei artisti care deseneaza in fiecare zi sau la acei oameni simpli care sunt pasionati de schitele pe hartie. Cei care prefera sa „mazgaleasca” un servetel in timp ce isi beau cafeaua dimineata, la cei care deseneaza „ceva” in coltul cartii pe care o citesc in tren in drum spre munte.

Probabil, pentru toti acesti oameni, Wacom a dezvoltat acest gadget absolut minunat.

Tableta Inkling nu mai este defapt o tableta ci mai exact ea reprezinta un stilou care transmite wireless unui emitator orice mazgalitura pe care o realizezi pe orice tip de hartie. "Mazgaliturile" sunt automat transforamate in vectori si se pot ulterior edita in orice soft specific.

Ideea este simpla si ne este prezentata de producatorul japonez inca de la inceput: „Nimic nu se compara cu senzatia de a desena pe hartie” .

Acest gadget o sa fie disponibil de la sfarsitul lunii septembrie si o sa coste in jur de 190 de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.