Fanii jocului Angry Birds au de ce sa zambeasca. Producatorul celui mai popular joc de pe smartphone-urile actuale a anuntat lansarea unei aplicatii ce vine in intampinarea multor fani.

Daca ai jucat Angry Birds sigur ai inteles care este minusul acestui joc. Pana acum, daca vroiai sa joci Angry Birds si pe smartphone si pe PC-ul tau trebuia de fiecare data sa reiei jocul de la inceput. Nicio aplicatie nu a fost dezvoltata sa sincronizeze datele dintre doua gadgeturi astfel incat, gamer-ul sa poata sa-si continue jocul oriunde, pe orice gadget compatibil.

Totusi, Revio Mobile, producatorul Angry Birds, a tras cu urechea la acesta necesitate si astazi a anuntat faptul ca in prezent se lucreaza la o aplicatie ce va permite jucatorilor de Angry Birds sa-si sincronizeze datele intre mai multe gadegeturi, facand astfel posibila reluarea jocului pe orice dispozitiv compatibil de la momentul ultimei salvari.

Asadar, pana la sfarsitul primaverii, pasionatii jocului Angry Birds vor avea de ce sa se bucure.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.