Se pare ca ultima versiune a Windows-ului celor de la Microsoft s-ar putea lansa in aceasta primavara.

Microsoft pregateste inlocuierea lui "7" cu mai noua versiune 8. Lansarea noului windows 8 pe piata este inevitabila ( spun surse din google) deoarece versiunea windows-ului 7 pierde din ce in ce mai mult teren in fata tuturor competitorilor.

Windows 8 va aduce multe noutati. Printre ele regasim :

- Multi-touch : Am vazut ca Windows 7 permite functia de touchscreen, dar versiunea Windows 8 se pare ca va aduce notiunea de multitouch, exact ca si in cazul smartphone-urilor. Microsoft urmareste sa impresioneze la acest capitol de multa vreme, din pacate nu cu prea mari rezultate.

- Suport Biometric : Noul Windows 8 va avea incoroprat sistemul de parolare biometric. Ca sa nu mai tastezi parola de fiecare data, Microsoft a gandit scanarea retinei sau a fetei pentru a avea un acces mult mai simplu la calculatorul tau.

- Incarcare rapida : Daca pentru a deschide un windows Vista dureaza aproximativ 40 de secunde, iar un Windows 7 , in jur de 27 de secunde, noul Windows 8 urmeaza sa buteze in mai putin de 15 secunde. In cazul in care acest zvon se va comfira putem sa vorbim de o mare realizare.

- Un "Apple Aplication Store" - Ca si competitorul Apple, Microsoft urmareste sa dezvolte o platforma de aplicatii (extra) menita sa "multumeasca" clientul.

- Un "management al identitatii" imbunatatit : Fiecare dintre noi ne personalizam calculatorul in fel si chip, dar cand ajungem sa lucram pe un alt computer, parca nu ne mai simtim in largul nostru. Windows 8 poate permite ca "identitatea calculatorului tau" sa fie "transportata" pe un altul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.