Smarter than a smartphone, Samsung Jet se bucura de cele mai noi caracteristici ale unui smartphone printre care se numara multi-task manager-ul si Microsoft Exchange ActiveSync, transformand navigarea in meniu, care devine astfel mult mai usoara si placuta.

Samsung Jet nu este doar un simplu telefon full touch, ci un concept cu totul nou. Smarter than a smartphone, Samsung Jet se bucura de cele mai noi caracteristici ale unui smartphone printre care se numara multi-task manager-ul si Microsoft Exchange ActiveSync, transformand navigarea in meniu, care devine astfel mult mai usoara si placuta.

Samsung Jet aduce cu sine inovatii in domeniul tehnologiei de afisare si performantelor bazate pe viteza. Display-ul 16M WVGA AMOLED (3.1inci) ofera cele mai vii si colorate experiente posibile cu un telefon touch screen. Ecranul WVGA AMOLED ofera o rezolutie care este de patru ori mai mare decat cea a unui ecran WQVGA. Procesorul pentru aplicatii de 800MHz confera o viteza uluitoare si performante uimitoare, transformand telefonul Jet in cel mai rapid full touch de pe piata.

Prin intermediul unui ecran atragator, interfata de ultima generatie TouchWiz 2.0 de la Samsung ofera utilizatorului o experienta de neegalat si include noi aplicatii precum: motion UI, deblocare smart, widget-uri pentru ecran ce pot fi personalizate – toate acestea fiind perfecte pentru a organiza activitatea la job si in timpul liber.

Browser-ul Samsung Dolfin este creat pentru a permite utilizatorilor sa navigheze pe Internet si sa acceseze cele mai populare website-uri, in special site-uri ale retelelor sociale, cu usurinta si viteza. Mai mult, browser-ul permite utilizatorilor sa vizualizeze pana la cinci pagini de web simultan si sa marcheze site-urile lor preferate precum widget-uri pe homepage-ul telefonului. Un ad-blocker, aplicatii pentru download multiplu si in background si campuri de adrese cu scop multiplu sunt incorporate in acest browser, in timp ce printr-o simpla atingere a ecranului, utilizatorii pot opta pentru vizualizarea zoom in si out in cadrul paginilor web, folosind o singura mana.

JK Shin, Executive Vice President and Head of Mobile Communications division, Samsung Electronics a explicat ca Samsung Jet ofera o experienta de neegalat ce rezulta din combinatia intre leadership-ul in domeniul tehnologiei si continua cursa in cautarea perfectiunii. Scopul nostru este sa oferim satisfactie la cel mai inalt grad consumatorului, iar eu cred ca Samsung Jet raspunde nevoilor actuale ale utilizatorilor de telefoane mobile, care isi doresc aplicatii smart si o interfata intuitiva. Produsul reflecta perfect strategia noastra orientata catre consumator.

Spre deosebire de alte smartphone-uri care sacrifica performanta pentru aspect, Samsung Jet incorporeaza toate acestea intr-un design super sleek si o carcasa foarte cool. Samsung Jet prezinta de asemenea o serie de dotari multimedia printre care se numara o camera foto de 5 mega pixeli, GPS incorporat, tehnologie Sound Effect DNSe&SRS pentru un sunet de calitate superioara si suport video DivX si XviD pentru a downloada si vizualiza fisiere video.

Samsung Jet s-a lansat in cadrul evenimentelor Samsung Mobile UNPACKED din Londra, Dubai si Singapore. Dispunand de cea mai nou tehnologie live si de entertainment pe masura, evenimentele au oferit o experienta uimitoare, concomitent cu prezentarea noului handset. Evenimentele au marcat de asemenea punctul culminant al unei campanii globale de teasing, in care numai un singur norocos din fiecare tara a avut ocazia sa desfaca live un Samsung Jet pentru prima oara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.