Samsung a anuntat lansarea unor noi telefoane mobile - S5600 si S5230. Cu noile telefoane full-touch, Samsung isi imbunatateste pozitia de jucator important in segmentul popular al telefoanelor mobile cu ecran tactil.

Samsung a anuntat lansarea unor noi telefoane mobile - S5600 si S5230. Cu noile telefoane full-touch, Samsung isi imbunatateste pozitia de jucator important in segmentul popular al telefoanelor mobile cu ecran tactil.

“Samsung S5600 si S5230 sunt produse importante pentru portofoliul nostru de telefoane full-touch, avand un design stilat si o interfata intuitiva,” a precizat JK Shin, Executive Vice President and head of Mobile Communication division Samsung Electronics. ”Suntem dedicati obiectivului de a imbogati portofoliul nostru full-touch, dezvoltand o varietate de telefoane care sa raspunda oricarui stil de viata. Aceste doua noi telefoane vor oferi utilizatorilor experiente tactile incredibile si vor concretiza pozitia de lider a Samsung pe segmentul de telefoane full-touch,” a adaugat acesta.

Samsung S5600

Samsung S5600 va atrage utilizatorii interesati de stil, cu designul sau compact si slim. Sofisticat, telefonul are integrate functii multimedia care vor oferi posesorilor experiente unice.

Dotat cu un ecran QVGA full touch de 2,8”, Samsung S5600 are integrata interfata Touchwiz, conceputa sa personalizeze modul in care folosesti telefonul. Widget-urile mobile pot fi mutate si aliniate pe ecran, prin intermediul caruia vei putea accesa aplicatiile favorite cu un simplu click. Navigarea pe Internet este sustinuta de un senzor accelerometru pentru auto-rotatii, care ii va oferi utilizatorului experiente captivante prin conectivitatea de 7,2 Mbps.

Pentru a imbunatatii utilizarea telefoanele mobile cu ecran tactil, Samsung a adaugat functia “Gesture Lock”, care permite utilizatorilor sa deblocheze telefonul si sa foloseasca meniul in mod direct, desenand cu degetul pe ecran litere din alfabet. Utilizatorii pot seta meniul astfel incat sa poata accesa aplicatia dorita prin scrierea uneia dintre literele de la A la Z.

De asemenea, Samsung S5600 are incorporata o camera foto de 3MP, insotita de cea mai noua functie intalnita la camerele digitale, Smile Shot. Telefonul inglobeaza si functia de recunoaºtere a muzicii cu ajutorul serviciului Shazam’s “Find Music”. Utilizatorii pot gasi orice melodie pe care doresc sa o asculte in orice moment din zi. Inregistrand si trimitand melodia catre serverul Shazam, posesorii telefonului pot gasi piesa si apoi o pot cumpara prin magazinele de muzica online. In plus, memoria generoasa a telefonului (80 MB si slotul de Micro SD de pana la 8 GB) asigura un spatiu amplu de stocare pentru continutul multimedia.

Samsung S5600 va fi disponibil in Europa incepand din luna mai.

Samsung S5230
Samung S5230 are integrate cele mai noi functii multimedia intr-un corp subtire si compact, de doar 11,9 mm. Dispunand de un ecran full touch WQVGA de 3” si interfata TouchWiz cu widget-uri mobile, telefonul poate fi utilizat usor si intuitiv. In plus, cu ajutorul functiei “Photo contact”, utilizatorii pot apela persoana dorita, atingand imaginea acesteia.

De asemenea, telefonul se mandreste cu functii multimedia precum camera foto de 3MP si posibilitatea de inregistrare video in format QVGA la 15 fps. S5230 recunoaste mai multe formate, iar tehnologia DNSe garanteaza o calitate superioara a sunetului. Pentru recunoasterea muzicii, telefonul foloseste serviciul Shazam “Find Music”. Pentru a te bucura de continutul multimedia variat, S5230 dispune de o memorie de 50MB cu un slot de memorie externa de pana la 8GB.

Utilizatorii lui Samsung S5230 se pot bucura de navigarea pe Internet cu ajutorul senzorului accelerometru pentru auto-rotatii si a conectivitatiii WiFi. Samsung S5230 adaugã functii care sa imbunatateasca utilizarea, precum “Gesture Lock” si functii pentru scrierea de mana.

Samsung S5230 va fi disponibil in Europa incepand cu luna aprilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.