Iata ca si mult apreciatul Pro primeste cateva upgrade-uri si reapare sub forma lui Pro2.

Pe langa lansarea unor terminale noi, High Tech Computer a avut si buna intentie de a-si revizui vechile telefoane, adaugandu-le dotari absolut grozave. Astfel, dupa cum bine l-ati vazut pe Touch Cruise si pe noul Diamond2, iata ca si mult apreciatul Pro primeste cateva upgrade-uri si reapare sub forma lui Pro2.

Telefonul acesta este ideal pentru oamenii activi care pun pret pe comunicatii si putere de calcul. Il putem compara oarecum cu Nokia E91, chiar daca vorbim despre mecanisme de deschidere complet diferite si dotari hardware net inferioare in detrimentul Nokia. Pro2 este ca un birou mobil, de tinut in orice buzunar si de folosit la nevoie si nu numai. HTC a montat un display nou de 3,6 inci si 800 x 480 pixeli. Sub touchscreen exista acel zoom bar, o suprafata tactila cu ajutorul careia se pot mari pozele, se face zoom digital in mod foto sau se apropie interfata meniurilor sa zicem, la o navigare pe internet.

Glisarea display-ului pentru activarea tastaturii Qwerty se face sub un anumit unghi, astfel ca Pro2 va fi mult mai lizibil in timpul scrierii mesajelor lungi. La 116 mm in lungime si 175 grame, telefonul nu este chiar usor, dar nici nu poate fi considerat o "caramida". Bateria a fost imbunatatita, ea avand acum 1500 mAh, suficient pentru 419 minute de vorbit in GSM si 348 de ore autonomie in mod standby. Camera foto are tot 3,2 megapixeli, fireste cu auto focus.

La interior, lucrurile au ramas la fel: procesor Qualcomm la 528 Mhz, 288 MB RAM, 512 MB ROM, GPS, Bluetooth, WiFi, modul FM radio si G-sensor. Sistemul de operare este momentan Windows Mobile 6.1, insa nu e exclus sa vedem pe Pro2 versiunea 6.5, asta daca Microsoft va reusi sa lanseze noul OS inainte de lansarea telefonului, la inceputul lui Q2 2009. Nu se cunosc momentan detalii despre pret, insa stim cat costa actualul Pro..

Citeste si:
Casti bluetooth on-ear: muzica la calitate mare pentru orice buget
Casti bluetooth on-ear:...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.