Sony Ericsson a prezentat de curand un nou telefon slider cu numeroase caracteristici atractive, ce ii pot garanta succesul in segmentul terminalelor multimedia compacte.

Sony Ericsson a prezentat de curand un nou telefon slider cu numeroase caracteristici atractive, ce ii pot garanta succesul in segmentul terminalelor multimedia compacte.

W995 are cu ce se mandri. Cu o forma prietenoasa, dimensiuni compacte si functii de top, sliderul va sta bine in buzunarul oricarui tanar care iubeste muzica buna, internetul si fotografiile facute on-the-fly. Terminalul face parte din seria Walkman, insa gratie camerei foto performante de 8.1 megapixeli, pare mai degraba un hibrid intre Walkman si Cybershot. Carcasa excelent finisata prezinta o serie de butoane amplasate lateral si utilizate pentru controlul playerului audio, doua taste de volum, un buton foto circular si, desigur, tastele normale de apeluri si navigatie prin meniuri. Pentru purtarea telefonului la curea sau atasat de o banderola pe brat, Sony Ericsson a inclus si un clipstrap metalic.

Display-ul are 2,6 inci si 320 x 240 pixeli. El afiseaza clar meniurile si pozele facute cu ajutorul camerei de 8.1 MP, cu auto focus, face detection, geo tagging si blit. Meterialele video sau foto pot fi urcate direct pe un blog, prin 3G sau WiFi. Filmuletele pot fi uploadate pe YuoTube, pentru a fi vizualizate apoi de numerosii vizitatori ai serviciului Google. W995 a fost gandit special pentru muzica, el integrand un card M2 de 8GB, un player audio excelent realizat, un jack de 3,5mm si o pereche de casti in-ear performante. Cine vrea sa asculte muzica fara casti, poate utiliza difuzoarele stereo, care redau un sunet clar si puternic.

W995 stie si aGPS sau Google Maps, putand fi folosit pe post de dispozitiv GPS. Autonomia este de top, cu 9 ore talktime in GSM si aproximativ 370 de ore in standby. Playerul audio functioneaza 20 de ore pana la o noua reincarcare a bateriei.

Citeste si:
Allview S1 Tytan, premiera pe piata telefoanelor mobile
Allview S1 Tytan, premiera pe...

Sony Ericsson W995 va fi lansat oficial din Q2 2009. Pretul nu este momentan cunoscut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.